Мъжът със съмнение за коронавирус няма температура

Кръвните му изследвания са в норма, очакват се резултатите от пробата
Обновена: 17 фев 2020 09:41 | 17 фев 2020 09:06, Красимир Ангелов
17
Мъжът със съмнение за коронавирус няма температура
Снимка: БГНЕС

Украинският гражданин, който e настанен в Клиниката по инфекциозни болести в университетската болница в Стара Загора заради съмнения за коронавирус, вече няма температура, заяви д-р Галина Йосифова, дежурен лекар в клиниката, пред bTV.

Още по темата
Тя уточни, че мъжът няма други симптоми, които да сочат към опасната зараза.

Взета му е проба за коронавирус, която е изпратена в Националната референтна лаборатория. Резултатите се очакват по-късно днес.

Кръвните изследвания на украинския гражданин, който е с постоянен адрес в Стара Загора, са в норма, уточни д-р Йосифова.

Той се е върнал на 4 февруари от Китай и причината да потърси лекарска помощ е вдигане на висока температура. Според здравните инспектори от РЗИ мъжът е проявил бдителност и поради еднократно повишаване на температурата в събота е потърсил помощ в болницата.

Той е живеел сам в жилище в Стара Загора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то се очакваше с нашата "организация" и с това как всеки може да идва от засегнатите региони без карантина от 14 дни. Освен да се молим да не е това друго не ни остава.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Автора има ли завършено средно образование? Пунктоацията му е скандална, а все пак това работа. :)
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като ги знам белите престилки- да не се окаже че от от два деда , освен температурата му липсва и пулса.
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дойде чумата
11
1
 
3
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Гражданството на когото и да било означава нищо. Просто показва на каква бланка е издадена личната му карта. Интересното е каква е етнонационалността!!!!! Дали е монголоид, в случая.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иначе коронавирус не знам има ли или няма, но със стандартите за почистване в БГ болници ще си занесе у дома една хубава и неподлежаща на унищожаване с никакви антибиотици вътрешно болнична инфекция.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много хубаво, че живее сам. Но и си пазарува сам по магазините, нали така? И ползва транспорт? Асансьори заедно с всичките му неподозиращи съседи? А те с колко хора контактуват по време на работа?
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А случайно не трябваше ли да бъде под карантина 14 дни всеки дошъл от Китай?
7
2
 
7
 
! Отговори
?!? преди 4 години
В заглавието -" Мъжът със съмнение за коронавирус няма температура"Последното изречение от статията--Причината да потърси лекарска помощ е вдигане на висока температура..........................................Накратко-няма температура,но температурата му е висока
6
1
 
3
 
! Отговори
uf преди 4 години
Вече на всички стана ясно, че тоя вирус убива 99.99% само азиатци. Европейците изглежда могат само да се заразят и да имат леки симптоми и се излекуват бързо. Не мога да намеря нито един случай на човек от друга раса, който се е зарази и е в тежко състояние. Световната Здравна Организация е крайно време да признае това. Статистиките потвърждават това. Няма да се учудя ако тоя вирус го има и в Европа от много отдавна, но никой не тества за корона вирус хора, които нямат симптоми.
5
0
 
7
 
! Отговори
Татул преди 4 години
Американците изпращат пристигналите във военна база, австралийците на остров, руснаците в Сибир, а ние ги пускаме да си се разхождат свободно докато трае 14 дневния карантинен период. Недопустимо и безотговорно е това. Тръгне ли вируса тук, в предвид културата ни и изключително ниското и западащо здравеопазване, спукана ни е работата.!Свободата и правата са хубаво нещо, но когато здравия разум отсъства се заплаща скъпо със човешки животи! А може би това е целта на някои....?
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А защо не се е обърнал към лекарите като се е прибрал от Китай,или да са го спрели някъде .България е разграден двор и няма никакъв контрол на нищо.
3
3
 
2
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
А диария има ли? Не ни оставяйте неинформирани!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще се появи рано или късно, с нашето здравеопазване ще е леш!
1
5
 
3
 
! Отговори
х преди 4 години
еее, браво, ще черпи по една КоронаБирус