Пожар в хотел в Пампорово, евакуираха 400 души

Унищожен е част от покрива на хотела
20 фев 2020 11:30,
3
Пожар в хотел в Пампорово, евакуираха 400 души
Снимка: БГНЕС

400 души са били евакуирани тази нощ заради пожар в хотел в Пампорово, съобщават от пресцентъра на полицията в Смолян.  Тази нощ в 00:13 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар на покрив на хотел, намиращ се в курортния град.

Още по темата
Причината за пожара е омаслена аспирация на ресторанта към хотела. Поради запалване, пожарът се разпространява и обхваща около 70 кв. м. от покривната конструкция на хотела.

Пламъците са унищожили тази част от покрива. Пожарникарите са услепи да спасят сградата и 50кв.м. от покрива.

Евакуацията на 400-те гости на хотела е извършена поради задимяване. Пожарът е ликвидиран от 12 служители на пожарната в Смолян, 2 служители от РУ Чепеларе и персонал от хотела за евакуация на гостите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
Па пампорово кой оди преди 4 години
Нормално за селаците у Пампорову сичките им хотели са от дърво понеже пасат и рушат гората ако пламне един изгоряха сичкото отели и крайпътни ханчета от по две дъски заедно със смешния им курорт прелял от поголовни алчни сeлендyри с такъв акцент ,че лошо да ти стане на почивката само като им чуеш животинскоте мейеканеКакво да очакваш от нископлатен общак от улави селаци сбиршайн сигурно са запалили хотела.За такива господари такав прсонал работна ръка се полага заслужено.
2
1
 
4
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Павка, Павка, ако беше съобщил името на хотела това нямаше да се счита за реклама, а завършеност на новината-съобщение! Кой би се възползвал от "рекламата" ти за хотел без покрив! Често ставате елементарно смешни!
1
1
 
8
 
! Отговори
............ преди 4 години
кой е хотела БЕ - СЕМ няма да ви се скара - така само шашкате и всявате напрежение в тези чиийто роднини евентуално са на почивка в Пампорово хората!!!! Ако ви притеснява СЕМ, то би трябвало да не споменавате и името на самия курорт ....