40-годишен преби дядо в Ямбол, заснеха побоя

Полицията е заловила побойника
25 фев 2020 10:48,
24
40-годишен преби дядо в Ямбол, заснеха побоя
Снимка: БГНЕС

Възрастен мъж е станал жертва на брутално нападение на оживено място в Ямбол. Пострадалият е на 65 години, работил е в градския транспорт в Ямбол, съобщава bTV.

Още по темата


Нападателят е 40-годишен, а нападението става на паркинг в ямболския кв."Златен рог". Потърпевшият е бил съборен на земята и многократно ритан. Нападението е заснето от случаен гражданин. Полицията веднага е дошла на мястото на побоя.

Мъжът е бил удрян жестоко с бухалка и е приет в болницата в Ямбол с опасност за живота на 19 февруари. Към днешна дата вече няма опасност за живота му.

Мотивите за агресията не са известни. Нападателят е задържан. Полицията е установила, че има и други криминални прояви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Задържан е защото някой е снимал Затова казвам - винаги в такива случаи ако можете снимайте Камерата е новото силно оръжие Видяхте също и хулиганите в автобуса са задържани защото има запис от камерите в автобуса Винаги когато имате конфликт или видите такъв , първата ви работа е да почнете да снимате видео с телефона си Иначе ще ходиъе с години по следователи и съдилища
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мотивите са известни !Бил спал с жена му ама тя не са давала лесно .
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който си мери приказките с непознати не е бил бит .*** да обиждаш на роднини ...Гледам едни ченгели бият един .Питам ги закво го биете ?А те викат ;- Псувал полицията и Бойко Борисов
17
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като има бой не трябва да се месите .Обаждате са на линейката да прибере труповете .
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на мен да ми кажат че съм гербераст и аз ще го пребия от бой .Ако ще да е на 150 години .
15
2
 
8
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
До Анонимен 11Именно! В ТОЗИ СЛУЧАЙ го дава на съд! Дали го дава?! Но този същият има десетки ДРУГИ криминални прояви! И НЕ е даден на съд!! Ето затова става дума! Весто Гешев да чете приватизационни дела отпреди 20 г., да прочете делата на тези с по N-броя криминални регистрация и престъпления! И да ги вкара в затвора! Така се води борба с престъпността, не с *** акции за пред камера! И не ми се оправдавай с НПО-тата. Като ти е крив закона - внеси промени!
14
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива едно време отиваха в Белене, а после се писаха демократи и че били в Белене по идеологически причини.
13
1
 
9
 
! Отговори
аре бе преди 4 години
отваряйте трудовите лагери!!!
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако старците са на 60 години то 40 годишния е дядо мраз .По *** статия не бях чел !Готвачки на елитен хотел са на 86 години ама не са баби а работещи момичета.Бачкат си за 600 лева над пенсията отгоре.Пък ти *** стани готвач за 1000 лева да видим къде ?
11
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПижоТочно в този случай прокуратурата го дава на съда. Не го бави. Но питай НПО-тата и психолозите. Под техен натиск се дават хиляди вратички да е отново в квартала и да мачка хората. И онзи ден по Нова две каки размахваха "чуждестранно"проучване, без да казват кой го е поръчал и кой платил, което оборвало нашите проучвания за малолетните извършители на тежки престъпления. И според тях новите изменения в Наказателния кодекс касаещи малолетните престъпници не трябвало да се приемат!!!!
10
2
 
15
 
! Отговори
по-вероятно преди 4 години
По-вероятно е 40 годишният да е дядо отколкото 65 годишния да е старец.
9
12
 
8
 
! Отговори
Боя настана преди 4 години
*** и намери един оранител на банка под 60 или 70 !Работят щото са пенсионирани за 600 лева !Кой млад мъж ще работи охрана за 600 лева?После пенсионерите били бедни .А младите са обречени от пенсионери подбиващи ценАта на труда .Затова ги.биите здраво да си седят в къщи.
8
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
започва да бие на фашизъм - нали знаете, че в лагерите са попадали не само евреи но и възрастни хора а даже и немци
7
2
 
19
 
! Отговори
65 годишен старец ? преди 4 години
Това е по-скоро 65 годишен НОИ младеж, който има още дълги години да работи за да стигне до пенсия.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рейсър, а ако Любо-*** ти направи забележка и него ли ще излежиш? Стана ми интересно, понеже явно си голям мъжкар.
5
35
 
2
 
! Отговори
Евала Брато преди 4 години
Не защитавайте смотаните пенсионери !Затова няма млади тука !Щото работят след пенсия за 200 лева и акъл дават на младите .Аз съм сигурен че по дъртия се е правил на покровител .Ама станал кръводарител !Евала на набора трепи ги с винкела че са мноо устати .
4
25
 
7
 
! Отговори
Рейсър преди 4 години
Старец на 60 години не съм виждал то старец и на 78 не съм виждал .Ама съм виждал разни бабички да правят забележки в градски транспорт Точно на 40 годишни щото ги слушат !Обаче са попаднали на човек дето ще им покаже къде съ тръгнали .Аз замалко да убия една пред всички в рейса *** слезнах от рейса да не и пръснакратуната . На празен рейс моята раница и пречела ми ще е убия и излежа !
3
1
 
29
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Отново въпрос към Гешев, който решил да се бори с "битовата престъпност" и да преглежда документи за приватизация отпреди 20 години, докато ДНЕС хората ги пребиват по къщи и улици. Към колко от тези с криминални регистрации и прояви вече е повдигнал обвиненияи е внесъл материалите в съда? Трябва ли да чакаме още 20 г., за да може тогавашния гглавен прокурор да започне да преглежда материалите за този конкретен случай например?!
2
1
 
30
 
! Отговори
Смешник преди 4 години
Вчера даваха видео ,как патрулката едвам пъпли към тях
1
1
 
58
 
! Отговори
Ромалеее преди 4 години
Винаги когато жертвата е дете, жена, немощен старец основния заподозрян е индобългарин.Тяхна културна особеност е да нападат по слабите.