Кондукторка със съмнение, че е ограбена, заключиха пътниците

Шофьорът натиснал паник бутон и затворил вратите
Обновена: 25 фев 2020 14:46 | 25 фев 2020 14:42, Ния Христова
32


Близо 50 минути в час пик в градски автобус в Бургас пътници останаха арестувани, съобщи Bulgaria ON AIR. До затварянето на вратите се стига, след като кондукторката заявила, че е ограбена. Шофьорът натиснал паник бутона и затворил вратите.

След подаден сигнал на телефон 112 идва полицейска патрулка и започва да прави обиск на пътниците. В същото време обаче контрольорката установява, че парите от продадените билетчета всъщност са в другия й джоб.

Все още няма подадени жалби от пътниците, които имат право да поискат компенсации за закъснение за работа или училище. Този четвъртък ръководството на общинския превозвач ще реши какво наказание да наложи на контрольорката. Тя била изпаднала в шок и отказа да говори пред медиите.

"В едно от отделението на чантата е открила парите. Имаме санкция за уронване престижа на фирмата. Колегите ще преценят, след като прегледат записа", обясни управителят на "Бургасбус" Петко Драгнев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До AideeeeИма ''Закон за националната система за спешни повиквания с единен европейски номер 112 ''Според чл 28 ал 1 за неверни или заблуждаващи сигнали глобата е от 2000 до 5000 лева , ако не подлежи на по тежко наказание
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пътниците може да съдят водача за ограничаване свободата им Мисля че полицията не може да прави обиск в такъв случай , едва ли са писали и протокол за обиск на всеки пътник Някой ако се наеме да ги съди ще ги скъса в съда
27
0
 
3
 
! Отговори
А преди 4 години
А, можело да се натиска паник бутона при извънредни ситуации. Явно случая с ударено и съблечено до голо дете посред зима не е извънредна ситуация.
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не женицата работеща за 600 лева е виновна в случая а милиционерите задържали и обискирали цял автобус с пътници.Сега всички са вече регистрирани в системата от която няма изтриване и следващият път ори проверка ще светват че са задържани и обискирани за кражба.
25
0
 
2
 
! Отговори
До: 24 преди 4 години
Мисля и тя се беше объркала, че си е загубила/намерила любовта, само че там не един автобус с хора задържа, а един автобус с пари :)))
24
0
 
1
 
! Отговори
До 18 преди 4 години
Хахаха. Че пред кого ще танцува бе, пич. Ще остане ли пътник да не си плюе в пазвата , а после и на петите.
23
1
 
0
 
! Отговори
До 22 (До: 14 и 17) преди 4 години
Какво общо имат двата случая.То толкова жлъч и малоумщини се изписаха по-долу, че гнус да ти стане.Не четеш ли .. то обезщетения, то правата на човека, то полицаи се канят да бият, то постановки с дребни пари. За един реално битовизъм.22 - представи си го бе човек , кога толкова исруд се народи на тази наша територия?
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали не е мислила да ги присвои и да имитира джебчийска кражба?Видяла е,че няма да се получи и ги е" намерила"
21
0
 
4
 
! Отговори
До: 14 и 17 преди 4 години
Сигурно и на Невена, банкерката, трябва да и влезнем в положение :)
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва фирмата да изплати обезщетение на пътниците. Служителката трябва да я запишат на курс по правата на човека.
19
0
 
4
 
! Отговори
Aideeee преди 4 години
Това прилича на фалшив сигнал към 112, дали има глоба за това?
18
1
 
7
 
! Отговори
Пътник преди 4 години
Урунгеловидната тьотка кондоктор да танцува на пилон в автобуса, докато си изкупи вината.
17
6
 
12
 
! Отговори
до критикарите тук преди 4 години
Че е *** гаф е повече от ясно ама айде малко човещинка...Женицата със заплата 800 лева сигурно и деца гледа е откачила като си е помислила, че е половин заплата назад. Какво сте се разкрякали тука, да не се случва всеки ден.Ама то откъде човещинка да чакаш от коментиращи тука ...
16
1
 
19
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Когато пътник, което редовно се случва бъде обран, защо не се реагира по същия начин? Или моите пари и ценности са без значение?
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Парите били в чантата на кондукторката. Не била проверила добре...
14
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това си е неправомерно задържане. И полицаите не могат така да обискират, особено пък за пари. Като някой има пари, значи ли, че от нея ги е взел? Направо са си за уволнеие кондукторката, шофьора и полицаите, че даже и прокуратура да им повдигне обвиния. Освен това и граждански искове!
13
3
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 4 години
Ето. Аз те питам. Добре ли си? Как е денят ти? Какво те усмихна днес? Научи ли нещо интересно. Разкажи ми.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Капка акъл и състрадание нямате. Все вие знаете. Все вие сте най-можещите...Как не се излъгахте да сте мили, да кажете на някого "Всичко е наред. Добре ли си?"------Мен някой пита ли ме дали съм добре?
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кво сега, значи утре ако нося в джоба си една пачка дребни пари, да кажем дори например едни 100-150-200 лева, ако дойде един полицай по настояване на няква си кондукторка, може да кажат, че съм откраднал парите ли? Как ще докажат, че това са нейните пари? Как ще докажат, че не са си мои?
10
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички сте някакви бесни скотове. Жената е умряла от ужас, че ще я съсипят шефовете й. Сигурно какво ли не й е минали през главата.Вместо да сте хора, защото и на вашата работа ви се е пекал з***дника в един момент или друг, и да я съжалите и разберете, вие, скотове такива, ще чупите, блъскате и давате воля на животинската си природа.Капка акъл и състрадание нямате. Все вие знаете. Все вие сте най-можещите...Как не се излъгахте да сте мили, да кажете на някого "Всичко е наред. Добре ли си?"