Затварят пътищата на Витоша заради снеговалежа

Всички автобуси с деца са се придвижили до София
28 фев 2020 19:40, Анисия Иванова
4
Затварят пътищата на Витоша заради снеговалежа
Снимка: БГНЕС

Пътищата в природния парк "Витоша" - Драгалевци-"Алеко" и "Бояна"-"Златните мостове", се затварят за пътни превозни средства заради обилния снеговалеж. Това съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Три екипа на дирекцията "Аварийна помощ и превенция" са на място и са съдействали за придвижването на автобусите, които са били на "Алеко". Всички автобуси с деца са се придвижили до града.

Още по темата

Екипите, ангажирани със снегопочистването, ще продължат работа и през нощта, допълват от общината.

Поради обилния снеговалеж е спряно движението на товарни автомобили над 12 тона по път II-19 през прохода "Предел", съобщиха от АПИ.

Сняг вали и в района на с. Черна Места и ГКПП "Станке Лисичково", но няма причини да се ограничава движението. Там също работят снегопочистващи фирми, посочиха от ОПУ-Благоевград.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
тъй де преди 4 години
Малко е, нека обявим бедствено положение, коронавирус, настъпление на бежанци............и да затворим държавата.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На края на годината искам да видя колко сме платили за "снегоизбутване", понеже те не го чистят, те го избутват. При два валежа от по 5см всеки.Гаранция - десетки милиони, да не отидем и в стотици :)
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Gospodin Geshev, kakvi bg darjavni fashistki slujiteli maroderstvat v bg prezidentstvoto i pozoriat republika bulgaria i renometo na bg narod pred sveta?! Ili vsichkite slujiteli v bg korumpiranoto prezidentsvo i nso sa agenti na chujdi kolonialni darjavi? Zapechataite vednaga bg prezidentstvoto i mu slojete katinari! Imat i razprostraniavat virusi...