400 пакета с храни и маски раздават на социално слабите в Смолян

В общината е създадена хранителна банка за дарения
30 мар 2020 17:52,
8
400 пакета с храни и маски раздават на социално слабите в Смолян
Снимка: БГНЕС илюстративна

400 пакета с хранителни продукти ще бъдат раздадени на социално слаби хора в община Смолян. Това съобщиха от пресцентъра на общината. Продуктите са събрани от създадената в края на миналата седмица хранителна банка.

Още по темата

Общинарите са успели да закупят и подготвят 400 пакета с пакетирани хранителни продукти. В тях са поставени и маски за многократна употреба. Те ще бъдат раздадени днес, 30 март, от доброволци на социално слаби хора, които са подадени от дирекция „Социално подпомагане“.

“Кризата с коронавируса поставя всички ни на изпитание. И заедно като общност ще я преодолеем по-лесно. В този момент с каквото можем нека да помогнем на най-нуждаещите се наши съграждани. Всеки, според възможностите си, може да дари пакетирани хранителни продукти. Те ще се приемат в Центъра за информация и обслужване на граждани от служител на община Смолян, който ще записва и имената на дарителите. Събраните продукти ще се разпределят от администрацията и ще бъдат раздавани на нуждаещите се наши съграждани.”, допълват от Общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А за Маргиналите които нямат 1ст. Доход дори и от социала помощ маски няма за да платят 5000 лв. Глоба.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В болницата в Смолян има тежко болен човек, заразен с коронавирус, не е ***.Инач случаите в обрастта са 7, някои от тях бяха зачезнали по време на карантината. Един мъж почина през м. януари, казаха, че е от свински грип. Тогава се смяташе, че вирусът покосява предимно мъже от монголоидната раса и нямаше никакви тестове - нито бързи, нито бавни.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Откъде.да.ги земем в ловеч на нито една аптека няма а.сме на работа резил за срам станахме какво ще ти закрие маската.акъла или главата тоя место с глупости да.се.занимава да лекува срам
3
0
 
5
 
! Отговори
абсурдистан преди 4 години
В Смолян дето има 1 заразен Раздават маски , а в София със 22 Хиляди под карантина Няма от Къде да КУПИШ !!!
2
1
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
ЗА Ромоланите има безплатни маски -а за българските граждани издържащи пенсионери ромулани и всякакви мигранти МАСКИ НЯМА ИЛИ СА ПО 4 ЛВ ? КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ !!
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това е добре, стига да не са от тия, при които позицията "социално слаб" е професия!