В Бургас – масови глоби за разходка по плажа или в Морската градина

Преди дни бяха премахнати пейките за отдих
30 мар 2020 18:50, Нели Христова
38
В Бургас – масови глоби за разходка по плажа или в Морската градина
Снимка: БГНЕС

След като вече два дни Община Бургас премахва пейките в парковете, днес от Общинския кризисен щаб обявиха, че ще започнат и масови глоби за онези, които все пак са решили да се разходят из Морската градина или на плажа.

"Досега само уведомявахме, но още от днес започваме със съставянето на актове. Хората би трябвало да са разбрали, че не е разрешено посещението на паркове, градски градини, спортни и детски площадки, открити и закрити обществени места. Въпреки това тези дни наблюдаваме движения по плажа и в Морската градина", каза директорът на ОД МВР Бургас старши комисар Радослав Сотиров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
кокиче преди 4 години
вируса слънце и чист въздух го мори а тия от чужбина да си ги отделят в специални кампуси
30
3
 
5
 
! Отговори
Нефтохимик преди 4 години
Да не би от гроб да са решили да си приберат каквото могат от инфраструктурните инвестиции.
29
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-добре да направят умишлен разлив с нефт и морската им ще се усмърди и ще стане неприятно за разходки. Не вярвам че някой ще се съгласи, но пък виждаме, че всичко е възможно!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
28, памперси носиш ли си?
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 9Викаш някои бачкат от къщи? А тези в морската градина бачкат ли? Затова ли са там? Нещо не знаеш какво да напишеш ли?Това при изрична забрана! Ако толкова ти се разхожда има и други места. Аз се разхождам по около час на ден по улиците на града. Избягвам хората!
26
2
 
10
 
! Отговори
Когато власта преди 4 години
губи позиции и държи здраво кокала и не го пуска,мерките могат да бъдат безкруполни и ужасни.Те знаят че на световно ниво нещата се променят и искат да стоят колкото се може на власт с всякакви средства и вируса е ордьовъра за това.
25
3
 
11
 
! Отговори
Марин Михов преди 4 години
Няма две мнения - идиотията дебне отвсякъде! У дома може да спя с жената в едно легло, а не мога да се разхождам в парка с нея! а изразът "не е разрешено посещението на паркове, градски градини, спортни и детски площадки, открити и закрити обществени места" означава, че се забранява да ме арестуват, защото това е закрито обществено място! Изразът от по-горе означава, че нямам право дори да ходя по улиците, да пътувам по улиците и пътищата, нямам право да ходя на работа! Дивотия до шия!
24
2
 
23
 
! Отговори
Бай Ристо преди 4 години
Направо разстрел трябва, какво ми се глезите с някви пет бона глоба. Може и обесване на площада. Ще мисе разхождат в държавата на господин Борисов, айде де, слободия!
23
3
 
14
 
! Отговори
kilop преди 4 години
Първо тези самозабравили се властимащи кап.ти ,защо не си стоят вкъщи и не спазват карантина.второ тези глоби ще паднат в нормален съд поради прекомерен материален интерес 5000лв.при заплати от около 1200лв.ама нека си плашат той след извънредното положение ще дойде видовден.
22
2
 
20
 
! Отговори
Ty преди 4 години
Как кмета не се е сетил да извози пясъка от плажа
21
7
 
11
 
! Отговори
АГЕНТ 007 преди 4 години
До РейналдоРеналдини А РАДЕВ КЪДЕ Е КЪДЕ СИ --РАДЕВ ЗАЩО СИ ПРИ ПОПОВЕТЕ ДНЕС ЯСНО Е ЧЕ ТЕ ЩЕ НИ ОПЯВАТ АЙДЕ СТЕГНИ СЕ И ПОВЕДИ ХОРОТО НА ОСВОБОДЕНИГЕ БЪЛГАРИ
20
28
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ГЕРБ
19
2
 
24
 
! Отговори
До 9 преди 4 години
Ако ти имаш работа от вкъщи ими сигурни доходи, над 10 000 човека нямат. И някак не могат да седят спокойно и да си четат книжките вкъщи, като не знаят с какви пари ще платят сметките в края на месеца.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болните всъщност НАМАЛЯВАТ - има 17 излекувани и 5 нови с положителни тестове.
17
22
 
10
 
! Отговори
Крайно време беше преди 4 години
Абе достатъчно е да се погледнат коментарите и да стане ясно защо е необходимо да се бръкне дълбоко в джоба на някои хора , че да чуят. Много дървени глави! А колкото до "запада '" разлика няма! Има железни мерки и който не ги спазва има глоби и затвор, така и дървените глави са много по-малко. Нищо сложно- ТАКА ПАЗИТЕ И Вас и ДРУГИТЕ ОКОЛО ВАС -ДЕСЕТКИ ХОРА КОИТО МОЖЕТЕ БУКВАЛНО ДА УБИЕТЕ директно или не . Запазвате икономиката на страната си също- всичко ще свърши по- бързо и по-евтино
16
3
 
33
 
! Отговори
sa преди 4 години
хора опомнете се , по брега на морето рано сутрин е най ценният йонизиран въздух, прекрасно лекарство
15
1
 
37
 
! Отговори
sa преди 4 години
В автобус, метро може да има група от хора , а не може сам да се разхождам на брега на морето, 5000 лева, ако не мога да ги платя какво правим? ще ме вкарат в затвора, е тогава трябва да съдя общината за предумишлено убийство опасност да се заразя. с тази стъпка негативността към общината нараства
14
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки, който вярва на телевизора, е просто мало умен.
13
2
 
25
 
! Отговори
Бай Пешо преди 4 години
Свещи да си купят с тези глоби!
12
25
 
4
 
! Отговори
браво боче преди 4 години
Глоби до скъсване за тия ***.