По 10 000 коли се проверяват за денонощие през КПП-та на Русе

Мерките през уикенда ще са още по-засилени
12
По 10 000 коли се проверяват за денонощие през КПП-та на Русе
Снимка: БГНЕС

Средно по 10 000 превозни средства за денонощие проверяват дежурните полицаи на шестте контролно-пропускателни пункта (КПП) на входовете и изходите на Русе.

От тях униформените връщат обратно между 60 и 100 автомобила, съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

От там информират, че през почивните дни ще има още по-засилен контрол в областта за спазване на въведените от властите противоепидемични мерки.

Пешеходни патрули, екипи на група "Охрана на обществения ред", служители на териториална, охранителна, криминална и пътна полиция ще се включват в проверките. Предприетите действия и пълното мобилизиране на състава е разпоредено от директора на русенската полиция старши комисар Теодор Атанасов.

По повод на проверките за спазването на 14-дневната домашна карантина, през тази седмица са образувани две досъдебни производства за нарушение. Последният случай е от вчера по обяд. Тогава 29-годишна русенка, поставена под домашна карантина от 22 март, е засечена от полицаите на кръстовище в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая като е нарушила карантината си,с каква е глобата???
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да ги разкарат тези КПП-та. Това е псевдо мярка. Няма никаква стойност. Само някакъв ПР уж си правят, а всъщност настройват хората срещу тях.Какво мислите правят с толкова декларации, и как се обработват само в Русе 10 000/ден? Отговорът е НИЩО! Това е долна бюрокрация. Сега остава да въведат всяка декларация да е подпечатана с печат на кмета, а той да приема 1 път в седмицата за 1 час.
7
0
 
6
 
! Отговори
ал куропаткин преди 4 години
а без кпп-та по колко коли минават? да не се окаже че пак са толкова
6
4
 
8
 
! Отговори
Boko bo преди 4 години
Падам от смях! Пропаганда и промивка за тия дето не са минавали граница. Кога ще ги стигнем румънците? Никога! С такава огромна липса на мисловна дейност в 80% няма как. Жалка полиция жалка държава с малка буква. Да се свършва вече. Ние не заслужаваме да имаме Държава.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да са им честити милионите декларации на МВР, сега трябва или да ги съдим до дупка за личните ни данни или да ги накараме с закон ръчно да ги въведат в системата им тия *** ченгета пионки.
4
1
 
7
 
! Отговори
Инфо!! преди 4 години
Проверяват за Euro . Но не и за Corona Virus .
3
3
 
3
 
! Отговори
Tolio преди 4 години
До кокорокоПунктовете са 6 това прави по над 50 сек на кола ако предположим ,че са разпределени равномерно.Преди да критикуваме трябва поне да прочетем какво пише.
2
2
 
4
 
! Отговори
кокороко преди 4 години
10 000 превозни средства за 24 часа са по 8 секунди на кола :-) Тва да не са кийстоуснките полицаи?
1
1
 
14
 
! Отговори
Разпространители преди 4 години
Тук вирусолозите да кажат дали вирусът не се разпространява при проверките ...Нещо информацията за тестовете ка полицаи затихна ...