Мъж в Шумен пребори COVID-19, но ракът го уби

Той е имал карцином на белия дроб
8 апр 2020 12:50, Нели Христова
21
Мъж в Шумен пребори COVID-19, но ракът го уби
Снимка: БГНЕС

Мъж в Шумен успява да пребори инфекцията от COVID-19 и дава две отрицателни проби, ала няколко дни по-късно издъхва заради рак на белия дроб.

66-годишният мъж е бил хоспитализиран на 27 март с положителен тест за коронавирус. Пациентът обаче е страдал от белодробен карцином в напреднал стадий.

Въпреки тежкото онкологично заболяване, мъжът е успял да се пребори с коронавирусната инфекция и е дал две отрицателни проби, съобщиха от пресцентъра на МБАЛ-Шумен.

Вчера обаче той е изгубил битката си за живот заради рака.

От МБАЛ-Шумен съобщиха, че вчера са взети нови 8 проби, като резултатите от тях са отрицателни. В инфекциозното отделение на болницата остава за лечение 83-годишна жена с потвърдена коронавирусна инфекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 17....Бай ти *** е на мнение,че не само България ще пострада,а цял свят! А това наистина е грипче!
16
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цял свят реши да си пре**** икономиката, понеже има световен заговор срещу България и целта е да се унищожи тази държава. За това сега представят като смъртоносно това грипче.... или поне съвременния Бай *** разсъждава така из форума....
15
3
 
7
 
! Отговори
никой преди 4 години
на немците заради това смъртността им е по-ниска.такива случай като този не ги броят
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До the GhostАко ти говори, на мен все още не ми е казал нищо. А и цветен факс от космоса не съм получавал, затова и съм доволен.Ти как си? Или да не питам...
13
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
б. маа му!...Жалко за човека.....Обаче тоя случай ме подсети за една "максима":-"Осъдения на бесило няма да се удави"....Ще цитирам Остап :-"Човек се надува пред Съдбата,а Съдбата тромпета си надува".....ВСИЧКИ сме "еднодневки" на тая Земя!!!..ВСИЧКИ!Защо обаче не изживяваме дните си като разумни същества,дори и за мен е тайна...
12
1
 
4
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 4 години
А така! Искам ежедневна сводка колко починали има. Да се упоменават вдичките им придружаващи заболявания и тн. Ми инак не мога да заспя.
11
1
 
5
 
! Отговори
Статистика преди 4 години
Това при държавите с много починали от ковид щяха да го пишат, че е от ковид като усложнение.Сигурно и затова има такива разлики
10
0
 
10
 
! Отговори
.... преди 4 години
Вие вече се ебавате с Цялото човечеСтво
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така ще приключи борбата с вируса за повечето от нас.
8
7
 
5
 
! Отговори
the Ghost преди 4 години
Господ ( Шива, Буда, Мохамед, Аллах и пр.) казва НЯМА ДА ЖИВЕЕШ !
7
17
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те в хладилните камиони и военните камиони където събират труповете всъщност слагат плюшени мечета за заблуда. Целта е да наложат карантина и да попречат на набиращото скорост световно комунистическо движение да започне червената революция,нали така друзя?
6
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това ли е последната позитанска опорка че лъжат за починалите от Короната? И как така и в цял свят толкова лъжат бе а вие на Позитано все сте най умните и вас не могат да ви излъжат?
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Еми ето на, видите ли! Нали все се съмнявате, че хората са умрели от друго, а не от коронавируса? Ето ви един случай в който е така.За другите явно се знае, че са се разболели именно от коронавируса, а са починали поради така наречените "придружаващи заболявания".Баща ми преди години беше хванал бронхопневмония но беше с диабет, и както обясни дежурният лекар, бактериите много обичат да си хапват сладко.Затова трудно се лекуват инфекции при диабетици - трябват инжекции инсулин.
4
0
 
26
 
! Отговори
Търг. дружество преди 4 години
Влезеш ли в бг болница, или ще попаднеш в статистиката починали от коронавируса, или ще умреш от нещо друго с добре платена клинична пътека.
3
6
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 4 години
Голям майтап, дано да не вземеш да кашляш само и да вдигаш температура
2
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лека му пръст.Все пак мисля, че трябва да се регистрира като жертва на Covid19.
1
1
 
24
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
БОГ да го прости