Пазарджишката болница изписа трима болни от коронавирус

Те са дали два отрицателни теста за COVID-19
Обновена: 8 апр 2020 12:06 | 8 апр 2020 12:06,
9
Пазарджишката болница изписа трима болни от коронавирус
Снимка: БГНЕС

Изписани са още трима болни с потвърдена диагноза COVID-19 – две жени и един мъж от град Пещера, съобщиха от Областната болница в Пазарджик.

Още по темата

Болните са на възраст 61, 72 и 77 години. Пробите и на тримата за наличие на вирус двукратно са отрицателни, общото им състояние е добро и рентгенологичните промени са претърпели обратно развитие.

Двама от болните – мъжът и една от жените, при постъпването са били с прояви на дихателна недостатъчност, но тя е преодоляна без необходимост от апаратна вентилация. При тях се е провело лечение с Хлорохин фосфат, с широкоспектърни антибиотици и други средства. Те ще бъдат наблюдавани от общопрактикуващ лекар в домашни условия, съобщи началникът на Инфекциозно отделение на МБАЛ - Пазарджик д-р Мария Пишмишева.

Към момента остава тежко състоянието на 43-годишния пациент, който е на апаратна вентилация и е настанен във Второто реанимационно отделение на болницата, в което се лекуват тежко болни с потвърдена диагноза COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
До Днес.Тр преди 4 години
Демек 3 *** здрави е изписала....
6
0
 
3
 
! Отговори
един преди 4 години
Павелчо как ги изписват болни бе? Ама на. акахте се вече от де. билни заглавия и грешно поднесена информация за закриване сте всички така наречени 'медии', ще дойде и вашето време.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трима болни ли изписаха, или трима оздравели??
4
2
 
8
 
! Отговори
Лойко преди 4 години
Трийте бързо статията, че хората ще си помислят, че заразените могат да се лекуват и оздравяват! Това не влиза в нашите планове за насаждане на страх и безнадеждност у хората. Само така можем да откраднем милиардите, които изтеглихме!!!
3
0
 
8
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
КАК ГИ Е ИСПИСАЛА КАТО СА БОЛНИ ЩЕ ЗАРАЗЯТ ДРУГИ ХОРА
2
0
 
11
 
! Отговори
GD преди 4 години
Много по-добре щеше да звучи с положителното заглавие:"Още трима оздравели, изписаха ги от Пазарджишката болница""След два отрицателни теста за коронавирус отиват да се възстановяват у дома"и вместо навсякъде в статията да ги пишете "болни", ги пишете "излекувани".Аман от кривогледи автори и редактори!
1
0
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
корона вирус върви по дяволите в пъкала и не се завръщай