Времето днес: Слънчево, с умерен вятър

Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса
8 апр 2020 07:28, Ния Христова
2
Времето днес: Слънчево, с умерен вятър
Снимка: Pixabay
Времето днес ще е слънчево. Очаква се да духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. 
 
Минималните температури ще са между минус 1 и 4 градуса, като се очаква по Черноморието да са малко по-високи. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса. 
 
По Черноморието ще бъсе слънчево. Североизточният вятър ще отслабне и ще духа умерен. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. Между 11-14 градуса ще са максималните температури на въздуха. Температурата на морската вода е 9-10 градуса.
 
В планините се очаква да е слънчево. Ще духа умерен до силен вятър. В Източните Родопи може да има бурен вятър от изток-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра около 6 градуса, на 2000 метра - около нула градуса.
 
Времето в четвъртък и петък ще е слънчево. В петък се очаква да се появи разпокъсана висока облачност. В четвъртък североизточният вятър ще отслабне още, а в петък ще се смени със северозападен. Ще се затопля и втория ден максималните температури ще са между 17 и 22 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление ветреца няма да го издуха, само ще позарази повечко хора днес, нали нямало смисъл да се носят маски, така че дистанцията от 2 метра се увеличава доста.
1
2
 
0
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ако може вятъра да издуха корона вирусът в ада у пъкала да гори корона вируса по дяволите върви корона вирус ти