Мъж под карантина катастрофира, четирима са в болница

Образувано е досъдебно производство
26 май 2020 12:15, Петя Славова
7
Мъж под карантина катастрофира, четирима са в болница
Снимка: БГНЕС

Четирима са пострадали при пътен инцидент по пътя Шумен - Карнобат – Бургас на 22 май, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.

Инцидентът е станал малко преди 22.30 часа, предава БНР. Водач на лек автомобил "Уаз" с шуменска регистрация при излизане на главния път близо до крайпътна бензиностанция не пропуснал движещия се по път с предимство водач на лек автомобил Опел "Вектра" с шуменска регистрация и се сблъскали.

След удара в МБАЛ- Шумен са откарани водачите на двата автомобила и пътниците в уазката. След преглед било установено, че водачът на опела 47-годишен жител на Смядово е с фрактура на ходилото на десен крак.

40-годишен пътник, жител на село Ивански, бил с порезна рана в областта на дясното око, 18-годишен жител на Ивански, също пътник бил с комоцио, друг пътник също 18-годишен жител на Ивански е с фрактура на седем ребра. Водачите на двата автомобила са тествани за алкохол, наличие не е установено. Образувано е досъдебно производство.

При извършване на справка полицейските служители установили, че водачът на уазката нарушил наложената му от РЗИ карантина. Под карантина бил и брат му- 40-годишен жител на Ивански. Образувани са бързи производства. Случаите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура в Шумен.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
4
 
! Отговори
Пффф преди 3 години
Щом са от Ивански няма нужда да се коментира повече. Само римляни и крадливи комунисти има там. Един свестен няма от това село.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За наше съжаление, сегашната конституция не допуска конфискуване на имущество за извършено нарушение. По-принцип е много ефективно, но писалите коституцията, не са знаели какви хора ще има на пътя и са били доста наивни (според мен). Бях гледал някакви швейцарци и хората казваха, че им е трудно да следят всичи закони и референдуми,.. смятайте у нас как бихме се справили -ако става въпрос за отнемане на кола, жилище...т.н.
4
0
 
8
 
! Отговори
Цоко преди 3 години
Етноса?
3
0
 
9
 
! Отговори
Кат преди 3 години
Четирима мъже с Опел Вектра която най вероятно е на газ .Просто нещата са ясни по тъмни са от обикновените българи.Такива ги гледам всеки ден с СО регистрация труженици на партията майка.
2
0
 
13
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Заслужава друго - един здрав бой и да му конфискуват возилото за поне 1 година
1
0
 
21
 
! Отговори
заслужават преди 3 години
Здрава глоба !!