Задържаха шофьора, блъснал майка и дете във Варна

40-годишният шофьор никога не е имал книжка
27 май 2020 09:18, Ния Христова
13
Задържаха шофьора, блъснал майка и дете във Варна
Снимка: Pixabay
Задържаха шофьора, който блъсна майка и 6-годишното й дете на пешеходна пътека, съобщи bTV. Инцидентът стана във Варна на кръстовището на бул."Цар Освободител" и ул. "Ана Феликсова". 
 
41-годишната жена и 6-годишното дете са пресичали булеварда на пешеходна пътека на зелен светофар, когато автомобила ги е блъснал. Шофьорът не спрял да им окаже помощ, а избягал от местопроизшествието. 
 
Жената и детето са с леки наранявания.  
Още по темата
 
"Пешеходците са получили травматични увреждания. Откарани са в МБАЛ "Св. Анна" във Варна, след което са освободени. Водачът е допуснал и след това е напуснал произшествието, като е изоставил в близост до кръстовището МПС-то. След проведени издирвателни мероприятия МПС-то по-късно е установено, а около час след произшествието е установен и водачът, който към момента е задържан. На около 40 години е. Към момента е установено, че е неправоспособен", каза Димитър Дреков, полицейски инспектор в КАТ-Варна.  
 
Мъжът никога не е притежавал шофьорска книжка. От полицията съобщиха, че преди е осъждан за притежание за наркотици. Има и криминални регистрации за управление на автомобил след употреба на алкохол над 1,2 промила, както и за кражба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАТ констатираха, ЖУРНАГЛИСТИ те се нахраниха и после?Нищо.Щом съзнателно не можем да доведем обществото до ред с добри закони,се появява НЯКОЙ,който ще го направи принудително,с чипове,потискащи нервни центрове,блокиращи други,зомбита вкл.към еднаква тотална програма,първоначално може да са нашийници.Лошото е че покрай лошото ще гори и доброто,следователно някакъв др.вид тестване ще измислят и приложат,цяла антиутопия може да се измисли тук
7
3
 
3
 
! Отговори
Убиват с камери преди 3 години
при контролни проверки оплакалия се водач освен че бе принуден д аподържа точно 20 км по висока скорост но и бе пси блокиран да пропусне знак STOP i то няколко пъти през всяка камера.
6
6
 
3
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 3 години
Дистанционен мозъчен контрол е засечен след оплаквания на водачи за неадекватност при приближаване на тежко терористични камери инсталирани въпреки изричната ЗАБРАНА НА КОНСТИРУЦИЯТА вкл чл.32,чл,28 и чл 29.МАркиране за жестоки глоби водачи се включват на обемно следене през талони на автомобили средно до 2 км от к терористичните камери.Вкарват ги в обемен зомби контрол и ги принуждават автоматично да подържат точно определена висока скорост.Вижте снимани от сателити автомобили
5
6
 
3
 
! Отговори
Ликвидация на КАТ преди 3 години
ТЕзи катастрофи се правят дистанционни с обемен пси блокаж.Терористи позлващи КАТ за масов терор следят обемно всеки автомобил с нарочно инсталирнаи нагло престъпни съоръжения в лични документи и талони на автомобили.Вижте на камерите така е следен автомобила на ИЗвестния журналист Милен Цветков.За обемен пси блокаж послзват нагло престъпни тежко терористични ХОЛОГРАМНИ ОРЪЖИЯ ЛЕПЕНИ НА ПРЕДНИ СТЪКЛА> В СЛУчайте с показни рекламирани катастрофи позлват холограми отляво на волана .
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на предния собственик..непрехвърлена.това е масово в махалите..неграмотните не могат да вземат книжка..не са ходили на училище.само до 3 клас и после се женят.крадат .проституират .наркомани са.
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами, бърза процедура и ефективна присъда.Само дето знаем, че плъховете ги галят с перо. Така че да се радват двете за оцеляването си. Нито ще им плати болнични разноски, нито ще го приберат.
2
1
 
5
 
! Отговори
Швестер Велко преди 3 години
Да се обзаложим, че е алкохол....???
1
2
 
11
 
! Отговори
GT преди 3 години
А колата на кого е тогава? В КАТ Варна никога не биха регистрирали автомобил на неправоспособен селя... гражданин.