КАТ с нова акция - следят нарушителите в малките населени места

На прицел са агресивните шофьори
29 май 2020 07:10,
28
КАТ с нова акция - следят нарушителите в малките населени места
Снимка: БГНЕС

Нова акция на КАТ. От днес пътните полицаи ще следят за нарушители в малките населени места. Ще се налагат глоби с акт и фиш за всички нарушения на правилата за движение.

Още по темата


Ще следи приоритетно за агресивно поведение на пътя, неправилно изпреварване, употреба на алкохол и наркотици.

В рамките на седмица – от 13 до 20 май, в цялата страна имаше засилен контрол за спазване на скоростта. Над 200 камери следяха за нарушители както през деня, така и през нощта.

Ще бъдат оповестени и данни за броя на шофьорите, засечени от радарите с превишена скорост. Само за четири дни от 8 до 11 май бяха установени над 10 000 нарушения на правилата за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
5
 
! Отговори
млък бе хейтаци преди 3 години
Чета коментари на отявлени ***, първо обяснявате как в провинцията хората работят за по 500лв и нямат за хляб, сега пък излиза че всички шофьори из същата тази провинция подхвърлят едни стотачки на първия срещнат катажия!? Вярно че сте на заработка , но поне поддържайте една идейна линия
21
4
 
4
 
! Отговори
Ром'с преди 3 години
Отлична идея, по салата карат без книжки, пияни, без гражданска и винетка,правят пишлигарите изпълнения....
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За да не вземат рушвети, които по принцип не вземат и много мразят, е добре вместо униформи с джобове, да са с цели латексови гащеризони и по една палка да се чешят където не ги сърби. А патрулния автомобил да се сменя с произволен на друг екип, на всеки половин час. Сега са като озверели, за два месеца без кеш подивяха. Няма кинти за лов, риболов в Гърция , три таралясника, жена, деца, любовници, ипотеката тях чака, сметките си вървят и всичко това с 1500 лева заплатка. Факири са.
19
2
 
5
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Гаанчееее, добре ли сте?
18
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На *** му дай 20 годишен барутарник и му гледай сеира. Вчера 2 жени как се беха надънили, едната по таван, шом и те почнаха да карат като тия *** без книжки сметни кво става.
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На ушевите им е наредено да глобяват за всичко и всеки, без колеги и висши държавни хрантутници. Хазната била празна, а боби мрази да няма кеш.
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С такива новини обществеността остава с впечатлението, че КАТ работи само няколко седмици в годината в рамките на т.нар. "акции". Което вероятно е вярно. Интересно ми, ако утре уведомя шефа, че вече ще работя на "акции" общо 30-40 дни годишно, дали ще одобри?
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАТ излизат за да си изпълнят нормата щото има такава заръка. А иначе в малките населени места си карат без книжка, яко пийнали, без ГО, коли без тех. прегледи не , че това е обществена тайна и полисията не го знае.
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Онбонго дава ЛюбовАйде пак залиташ в крайност която не е обективна. Със сигурност КАТ няма да отидат в села с по двама жители. Ела у наше село да видиш как пишлемета без книжки карат като изтървани по улиците и пенсионери и деца ги е страх да се разхождат спокойно по улиците. Както един каза по долу кметовете са мижитурки които си затварят очите, а за селските полицаи да не говорим, за тях е ден да мине друг да дойде и заплата да върви
13
1
 
7
 
! Отговори
Летя с колата преди 3 години
До 11 - "КАТ да отиде по селата да види за какво става въпрос,.."Човече, баща ми започна да ме учи да шофирам още когато не стигах пeдалите. По черните пътища на едно близко село. Когато взех книжка и ме пуснаха в дълбокото, знаех какво да правя.Сега повечето недоносчета взимат книжки ей така и трепят хората. Примери много от последните седмици...
12
1
 
30
 
! Отговори
Измамници преди 3 години
Това е само и единствено с цел да се изкарат пари, няма общо с безопасността на пътя. Онзи цен на магистрала Хемус така заложили камерата на ограничение 50 и снимат ли снимат. Кой ще намали на 50 на магистралата, просто едната лента беше затворена???
11
3
 
9
 
! Отговори
Културен нарушител преди 3 години
Не ни закачайте нас от селата и малките градове. Следете си областните градове, както направихте с КПП-тата.
10
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
правила и за селата,само така,там поради липса на контрол ,всеки прави кот си иска,карат се нерегистрирани мпс-та пияни лапета и тн
9
1
 
14
 
! Отговори
адът се отвори преди 3 години
До Бойко Борисов Бог 6Абе вярно ли е това което пише будна ера,че на 20 юни испанската прокуратура ще има питания към бб?Или е фалшива новина...
8
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
КАТ да отиде по селата да види за какво става въпрос, хора без книжки с автомобили, деца с мотири, кметовете си затварят очите....
7
8
 
6
 
! Отговори
Коко преди 3 години
Защо камерите за скорост в България са толкова малко?За една вайбър група питам.
6
1
 
25
 
! Отговори
Данчо КАТерицата преди 3 години
Сега само гледайте след такива акции, как скача оборота на заведенията, собственост на полицейски съпруги и близки техни роднини. Но така е при генерал Борисов, наричан още способния. Само работа и видими резултати.
5
2
 
22
 
! Отговори
Онбонго дава Любов преди 3 години
Дада..в обезлюдените села и малки градчета най много са нарушителите.Баба Пена като са надруса и яко на бемевето и светофорите за нищо ги няма.Мачка кокошки,котараци и жаби.Най голямото проклятие да ее родиш в тая държава,и да стваш свидетел как неграмотни мутри те правят на мaймуна!!!
4
3
 
11
 
! Отговори
Бойко Борисов Бог преди 3 години
Е..тая къща в Барса поддръжка иска ве матрял!
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Данчо Катаджията и ортаци харесват това