От първо лице за дерайлиралия влак край Каменец

Инцидентът стана вчера по линията Варна - София
29 май 2020 11:52, Ния Христова
14
От първо лице за дерайлиралия влак край Каменец
Снимка: БГНЕС
В четвъртък бързият влак от Варна за София дерайлира в района на село Каменец. Инцидентът стана, след като джип направи опит да пресече релсите. Лекият автомобил не успя да премине и се удари в движещия се влак. При удара първият вагон излезе от релсите. 
 
"В един момент от пътуването се усети трясък. Той се получи вследствие на сблъсъка на автомобила с влака. Тогава железницата започна да криволичи и да се клати. Така с другите пътници установихме, че сме дерайлирали", разказа пътуващата във влака Теодора Стойчева в ефира на Нова тв.
Още по темата
 
Тя е на мнение, че машинистите са реагирали бързо в ситуацията. "Ние се движихме около минутка след инцидента и вероятно заради това беше предотвратена по-голяма трагедия. Влакът спря изключително бързо", добави Стойчева.
 
Няма пострадали при инцидента. Теодора Стойчева казва, че на мястото не е пристигнала линейка. Пътниците са изчакали около два часа преди друг влак да пристигне.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
Щом го крият...значи е едра риба!
12
0
 
4
 
! Отговори
АУууууу...ЩО ТАКА,БЕ преди 3 години
На кво дрога е било , шафиорчето...??!И тоя ли е мешал прахчоците , бе...ха,ха,хааааааааааааааа..
11
1
 
4
 
! Отговори
100% 80-процентник преди 3 години
Такова е ежедневието в страната на най-красивите и най-умните. Щом шофираш жип-влака трябва да ти даде предимство, ако не- настигаш го по линията и го засичаш злобно
10
0
 
8
 
! Отговори
Старият машинист преди 3 години
Джипът е много по-нисък от вагона, затова предницата му се е ударила в ходовата част (талигата).Въпросът е, с каква скорост се е движил джипа, за да не може да спре на прелеза и да се удари в средата на влака. Ударът е бил много силен, предницата на джипа я няма. Не е чудно, че при такъв силен страничен удар в талигата, тя е дерайлирала. Вагоните са два пъти по-леки от локомотивите.Удар без спирачен път, с такава голяма скорост, ми напомня за друга катастрофа, където водачът беше "друсан".
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До BDZТи сериозно ли вярваш, че свидетелите да се изразили така? Това е днес.бг!!! И ако не е журналистическа интерпретация на разказа на хората, просто няма начин!А иначе защо не пишат кой е "геният" с джипа?
8
0
 
9
 
! Отговори
тритяхту пътя преди 3 години
аве голямо пазене на информация за шофера ,айде ве оважаеми Убективни "медии"
7
1
 
11
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
Какво ли щеше да стане ,ако влака се движеше с хипотетичната за България скорост от 160-180 km/h.Ако имахме истинско законодателство,то тогава постъпката на тези ГеДенерати трябва да бъде сметната като терористичен акт и съответно да бъдат съдени като терористи
6
1
 
3
 
! Отговори
ЕГАТИ ЖУРНАЛЯТА... преди 3 години
КВО , КОМЕНТИРАТЕ ВСЪЩНОСТ...ХА,ХА,ХААААААААААААААТОВА , КОЕТО ВИЖДАМЕ ВСИЧКИ ,ЛИ...??!АМА , НАИСТИНА ЛИ МИСЛИТЕ , ЧЕ СМЕ КЬОРАВИ...И НЕ ВИЖДАМЕ??!!
5
0
 
13
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
ТОЯ *** , КОЙТО УДАРИ ВЛАКА С ДЖИПА СИ ....ДА НЕ БИ ДА Е ОЧАКВАЛ , ВЛАКА ДА МУ ДАДЕ ПЪТ ,БЕ...??!ЩО МУ КРИЕТЕ ИМЕТО...??!
4
1
 
8
 
! Отговори
Глупости преди 3 години
Що коментирате инцидента?!Що не коментирате кре.те.на , който нарушава закона и се блъска ,като го.ведо във влака!?ПАЗИТЕ ЛИ ГО ....ЩО ЛИ...ХА,ХА,ХАААААААААА??!
3
0
 
7
 
! Отговори
До BDZ преди 3 години
В смисъл, че ако оцелея в самолетна катастрофа и ме попитат какви са спомените ми от случилото се аз нямам право да споделям преживяното, понеже не работя в Луфтханза, а съм била само клиент и тихо сега ? :) чудна логика хаха вярно бачкаш в БДЖ :)
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Теодора Стойчева казва, че на мястото не е пристигнала линейка. Откъде да се вземе? Те линейките са заети да дебнат короната.
1
7
 
7
 
! Отговори
BDZ преди 3 години
Не мисля, че нито Ния Христова, нито Теодора Стойчева имат необходимите познания да коментират инцидента! "Тогава железницата започна да криволичи и да се клати." Това изречение само по себе си показва нивото на компетентност на говорещата!