Шофьор е с опасност за живота след тежка катастрофа между два тира

Мъжът има фрактури на крайниците, счупени ребра и травма на главата
29 май 2020 17:07, Ния Христова
12
Шофьор е с опасност за живота след тежка катастрофа между два тира
Снимка: Pixabay
Шофьор е в тежко състояние и с опасност за живота след катастрофа между два тира край монтанското село Смирненски, съобщи bTV. 
 
Пострадалият мъж е на 44 години от Видин и настанен в болница в Лом. Според данни на полицията, мъжът е нарушил правилата и се е ударил в друг ТИР. 
 
Катастрофата е станала вчера около 17:30 ч. на кръстовище в село Смирненски. Шофьорът на път от Монтана към Видин е навлязъл в десен завой в селото с висока скорост, загубил управление над камиона и се е ударил челно в дрег тежкотоварен камион, който е шофиран от 25-годишен мъж от монтанското село Славотин. 
 
При удара са нанесени големи материални щети и по двата камиона. За изваждането на пострадали 44-годишен шофьор от кабината се наложило да бъдат извикани спасители от Монтана. 
 
Шофьорът е с фрактури на крайниците, счупени бедра и травма на главата. Все още не е направена проба за алкохол, заради тежкото му състояние. Пробата на другия шофьр е отрицателна. 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бъдете умни , слагайте си видеорегистратори Особено професионалните водачи Ако има запис , веднага всичко се изяснява Сега ще ходят с години по следователи и ще се обвиняват взаимно
5
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Танк Леопард 2 с екстра броня е относително по-безопасното средство за придвиждване по пътищата в долинта на вечно пияните булгаропитеци.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нийче, какво е последно: бедра или ребра?!
3
4
 
2
 
! Отговори
Стол преди 3 години
Corona viruse covid 19
2
0
 
1
 
! Отговори
Ром"с преди 3 години
Този участак е много опасен ,особено нощем ...пътувах веднъж там и тези тираджии карат бързо и светлините им ти пречат ,а отзад други натискат ...сложен участък -внимавайте там,ако имате път,то постарайте се да избегнете нощно шофиране.
1
1
 
9
 
! Отговори
М дааа преди 3 години
Тъй са тиражиите, смятат се за царе на пътя, но забравят , че в насрещното също се движат от себеподобните им .