Три хотела в Слънчев бряг вече работят

Очаква се към 19 юни броят им да се увеличи
29 май 2020 15:20, Ния Христова
33
Три хотела в Слънчев бряг вече работят
Снимка: БГНЕС
Три хотела в Слънчев бряг вече са отворени и приемат туристи. Очаква се към 19 юни броят им да се увеличи като повечето ще отворят вратите си. Предизвикателствата пред туристическия сезон обсъдиха днес на онлайн среща ръководствата на "Съюз на собствениците" и "Слънчев бряг" АД, предаде БНР.
 
"Днес сме много по-концентрирани и отдадени на каузата туризъм в Слънчев бряг, от когато и да било", каза Елена Иванова по време на срещата. Иванова допълни, че този сезон хотелиерите ще дадат всички от себе си, за да покажат истинското лице на Слънчев бряг пред родните туристи. 
 
"Българи в комплекса винаги е имало и съм сигурен, че и тази година те ще ни подкрепят", отчете Теодор Пастармаджиев от Съюза на собствениците в курорта. 
Още по темата
 
Пламен Копчев, председател на "Съюз на собствениците" Слънчев бряг, допълни, че повече обекти започват подготвителни и ремонтни дейности, за да може до 19 юни да има достатъчно работещи хотели за настаняване на очакваните туристи. 
 
"Знаете, че вече започнахме дейностите по ремонт и обновяване на инфраструктурата, така че "Слънчев бряг" АД и тази година ще бъде лоялен партньор на бизнеса и ще работи за по-приятен образ на комплекса за посетителите", заяви Златко Димитров изпълнителен директор на "Слънчев бряг" АД. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
Бг мутра преди 3 години
Дано фалират всичките тези мутренски ***!!! Аз до сега не видях нито един добър коментар за хотелиерите - това показва колко им е омръзнало на българите от такива нещастници като тия. Проклинам ги да фалират от дъното на душата си!
32
1
 
1
 
! Отговори
мутренски коптори преди 3 години
До АнонименИ те ще фалират!
31
1
 
1
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
До в миналотоИмаше командировани милиционери в ресторантите и хванеха ли некой в далавера с хран. продукти - Затвор го чакаше веднага.А колко са следели ?!Купувахме си валута, а бротовчедка ми се ожени за германец от ФРГ.Мутрите ?Подставени лица на големите играчи, дето стоят в сянка !
30
2
 
6
 
! Отговори
няма отърване преди 3 години
Всичко е пред фалит! Ще ни търсите българейшаните дето заминават в гръцко.....
29
2
 
4
 
! Отговори
в миналото преди 3 години
Колкото бяха курортистите - торкова бяха и командированите ченгета да следят контактиСега на тяхна место са мутрите и проститутките!
28
2
 
12
 
! Отговори
ОПГ ГРОБ преди 3 години
Когато имаше 3-*** заразени затвориха цялата Държава и съсипаха икономиката й.Сега, когато има поне 3 000 заразени бързо свалиха всички мерки.Пълни неадекватници.
27
0
 
7
 
! Отговори
манипулации преди 3 години
кои са тези три хотела та да знаем да не ходим там заради зараза? Защо не пишете?
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този сезон ще оцелеят най-добрите и най-големите в бранша.не искам да споменавам имена,но те са две-три максимум всички останали отиват в небитието.да не говорим за свети влас,който от години разчита предимно на бедни украинци и молдовци и тук-таме някой англичанин,немец,белгиец и поляк.една значителна част от бетонната джунгла,която превърнаха свети влас братя диневи,стои празна дори в пика на сезона и събира прахоляка и паяжините.сезон 2020 г.ще е върхът на срива в туризма и там.
25
0
 
8
 
! Отговори
баце преди 3 години
Мен какво ме друса товар че отворили някви хотели.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
без чуждестранни туристи слънчев бряг е загубен.над 90 % от туристите там са от чужбина,които пристигат на почивка чрез чартъри.не се ли възобновят самолетните полети до бургас и варна-забрави за сезон тази година!миналата година един огромен хотел близо до центъра на слъчнев бряг беше принуден да затвори в края на юли заради липса на клиенти.та този хотел имаше заетост около 45 % заетост на легловата база в самия пик на сезона и то туристи от молдова,украйна и много малко от израел.
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз повече от 10 години работя на слънчев бряг и трябва да ви кажа,че сезонът там и преди е започвал втората половина на юни.май и почти целия юни най-големия ни летен курорт е почти празен и една значителна част от обектите там работят на загуба.юли и август-това е!септември до 10-15 максимум и след това наново зазимяване.да му мислят тия мързеланковци морските дето си мислят,че за 2 месеца ще изкарат кинти за цяла година...да им кажа от сега не се и надявайте,няма да стане!
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е ние *** мислиме да заождаме у гръцко.
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
миналата година в края на сезона почти половината от хотелите на слънчев бряг бяха сложени на тезгяха за продажба...след края на сезон 2020 положението ще е още по-трагично-близо 80 % от хотелите ще бъдат за продан,ако има кой да ги купи.
20
0
 
18
 
! Отговори
. преди 3 години
"Иванова допълни, че този сезон хотелиерите ще дадат всички от себе си, за да покажат истинското лице на Слънчев бряг пред родните туристи." - хахахахахаа... Леле, ще ме уморите хора!
19
0
 
12
 
! Отговори
Какво работят? преди 3 години
Отвориха кепенците и чакат будалите зажаднели за скъпи ментаци
18
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
като се има предвид,че сезонът по нашето черноморие е най-краткия в европа така или иначе и,че от години май и юни и без това са доста слаби и почти всички обекти работят на загуба...тази година хотелите едва отворили ще трябва да затварят!
17
10
 
0
 
! Отговори
АБВ преди 3 години
Най - сетне! Слънчака отваря! Идвам!
16
1
 
6
 
! Отговори
друго предложение преди 3 години
До Ю, бре курортееее...Лекувайте се немедленно!
15
3
 
1
 
! Отговори
Столична преди 3 години
Дай йекшън, дай драма, дай думашну вину!
14
0
 
3
 
! Отговори
До 1,11 преди 3 години
Гаанчееее, добре ли сте?