30-годишен от с. Живково преби жестоко жена си

Жената е имала множество порезни рани по лицето
1 юни 2020 16:00, Ния Христова
21
30-годишен от с. Живково преби жестоко жена си
Снимка: Pixabay
30-годишен е арестуван, след като нанесъл брутален побой над съпругата си. За инцидента съобщиха от пресцентъра на МВР. 
 
Сигналът за инцидента е подаден от филиала на спешна медицинска помощ в Ихтиман. На 31 май около 22 ч. те са съобщили, че е приета жена от с. Живково с кръвозагуба и множество порезни рани по лицето. Пострадалата жена е транспортирана в столична болница без опасност за живота. 
 
Полицаите са установили, че жената е жертва на домашно насилие. 30-годишният й съпруг е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство по случая. Под наблюдението на районната прокуратура продължават действията по разследването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Рептили преди 3 години
не знам за вас хора, но тези жени са все по сбъркани и по сбъркани от представите им за правилно, не само че не знаят какво е обич, нито лоялност нито уважение, работиш да им купиш най новия телефон на пазара само за да хванеш че докат си работи оная е използвала телефона да я снима как *** *** на съседа ... пък чак и нагла да те остави да го намериш.... така стават тия работи с побойте... хората колкото и да са нормални и търпеливи като има едно такова да те сбърка... не знаеш какво се случва
5
3
 
2
 
! Отговори
Чиетател преди 3 години
Гледам абстрактно на този случай,но не мога да не изразя мнение,за осемте жени загубили живота си по време на епидемията. Затварянето в жилищата си за известно време,повлия пагубно на фустите,които са със сърбеж по рождение.Иначе,сутрин излиза от дома си,тръгва за "работа",свършва си плътското удоволствие,вечер се прибира,ни лук яла,ни на лук мирише.Омръзналия съпруг става повод за казани тежки думи,думи които стигат до сърцето,след което задължително се преминава към юмручен разговор.
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Попринцип в Живково са кротки хората, но във всяко стадо има ***.. Да, *** са, но не мисля, че това има значение в случая.. Нали всички сме хора. Жената е много кротка. Пати си от добрината...
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въобще не разбирам, как двама души са семейство и имат нещо общо при наличие на физически тормоз и за какво възпитание на деца и семейни ценности може да става въпрос. Това нанася непоправими щети на една детска психика за цял живот. А за жените е много лошо, че закона не предлага никаква защита.
2
10
 
6
 
! Отговори
ДинкоАТВ преди 3 години
Ако я е хванал в крачка...
1
6
 
8
 
! Отговори
От КОВИД-а ще да е преди 3 години
сигур го е ударил в мозъкагенерала-разбирач, не му ли е направил тестове