Двете загинали при пожар деца били заключени сами

Огънят вероятно е причинен от късо съединение
Обновена: 6 юни 2020 19:52 | 6 юни 2020 19:43, Веселина Йорданова
21
Двете загинали при пожар деца били заключени сами
Снимка: БГНЕС

Пожарът, при който край Шумен загинаха две малки деца, е причинен от късо съединение в електрическа инсталация.

Още по темата
Това показва първоначалният оглед на изгорялата къща в местността "При манастира", предаде БНР.

Двете деца - на 5 месеца и на година и половина, са били заключени от майка си.

В отсъствието на родител постройката е пламнала, а след това от огъня се е взривила и газова бутилка, която е била в сградата.

Около вилата, в която е горял пожарът, днес бяха съседи и роднини на пострадалото семейство. Според тях семейството било на работа.

Засега прокуратурата смята, че причината за пожара е незаконно присъединяване към електропреносната мрежа, довело до късо съединение. По непотвърдени данни другите две останали живи деца в семейството ще останат в съседна къща при близки в следващите дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
11
 
! Отговори
!? преди 3 години
Решението е от лесно по-лесно, да се приложи китайския модел- помощи и детски само за първите 2 деца, който има 5-6 се предполага че има с какво да ги гледа.
15
0
 
13
 
! Отговори
ikar преди 3 години
Жалко за децата, но да се пише, че били заключени няма смисъл. Как едно дете на година и половина и друго, което е на 5 месеца, голямото дали ще се сети и дали ще успее да излезе навън. На тази възраст то едва ли е стигало до дръжката на вратата, дори да е била отключена. Майката е за съд, без значение, е има още 2 деца, кой знае и тях как ги гледа.
14
0
 
18
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Това не е нещо което се случва за пръв път.В ромските махали се случва нееднократно.Млада майка излиза да пие кафе със приятелки и завързва с тел вратата на бордея си тук в Красна поляна.Бараката пламва и едното дете успява да изпълзи ,но бебето изгаря.-това беше 2014.Младият ром-баща Славчо ми чистеше мазето и ми го разказа,най спокойно и беше ,,направил" вече следващото дете.Този етнос е меко казано ,неуправляем!!!
13
0
 
14
 
! Отговори
Родител преди 3 години
Със сигурност социалните са знаели как живеят бебетата. Знаят, но си траят; щом са тъмносини, няма проблем. В същото време за един шамар са готови да отварят случай, когато семейството е бяло.
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шшшшштттттт....Минута мълчание - починали са двама бъдещи гласоподаватели от групичката, която традиционно продава гласа си за 10-50 лева.....
11
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А, ясно! Две бебета оставени сами часове наред, три сателитни чинии, майката била "на работа"... пак един специален етнос!
10
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Три сателита ли виждам отпред????? Викаш бедни били, пари нямали...
9
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледахте ли онези същества с 22.....същественца!!!..Секое като родим го давам на държавата в дом ( какъв кяр и късмет за държавата и нашият джоб)..... а смятайте от тази и след нея за 50 год ще са 300...
8
3
 
55
 
! Отговори
Ники преди 3 години
Ники. Къщата не е тяхна, тока не е техен .... само аз ли виждам нещо нередно в цялата ситуация. Мир на праха на дечицата.
7
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С огледа тази новина и това семейство, което ги показаха, тъмно сини, една дума на български не йм се разбра, живеят незаконно в къщата и пожара тръгнал от незаконно връзване към електрическата мрежа, нека не избързваме с протестите против расизма. Бог да прости децата, те не са виновни, но такива родители не заслужават да жив.....
6
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ето от къде идват много загуби по електропреносната мрежа с водата е същото.
5
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Иначе отишли в чужд имот, чак ключалките сменили ток и вода всичко безплатно данък сграда-не, данък смет-не.
4
9
 
38
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Тези ще ги осъдят споко, а онзи пияният и дрогиран дето с моторна шейна уби детето си му намериха службичка.
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123На 26 изглежда като 66 годишна.
2
2
 
66
 
! Отговори
123 преди 3 години
Много работни тези родители,сигурно желязо са събирали.На 26 години с 4 деца..Сега да проверят,колко помощи и детски е получила работната майка.После някой ще ми разправя,че живота на чер,ните имал смисъл.
1
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БосфорТВ казаха, че това е многодетно семейство самонастанило се в изоставен имот и се вържало незаконно към електрозахранването откъдето е станало късо съединение.