16 задържани при акцията в Гоце Делчев

Иван Гешев и Ивайло Иванов са на място при операцията
Обновена: 2 юли 2020 12:06 | 2 юли 2020 12:05, Красимир Ангелов
6
16 задържани при акцията в Гоце Делчев
Снимка: БГНЕС

Общо 16 души са задържани при специализираната акция в Гоце Делчев, съобщи главният секретар на МВР Ивайло Иванов. По думите му действията на органите на реда продължават.

"Основното, с което се занимават задържаните лица е наркоразпространение, лихварство и търговия с акцизни стоки", каза още той, цитиран от "Фокус".

Още по темата
Главният секретар на МВР съобщи още, че заедно с главният прокурор Иван Гешев са провели среща с кметът на Община Гоце Делчев Владимир Москов, на която е станало ясно, че местното население иска да има повече полиция в населените места. "Трябва да има повече полиция, но не винаги това е гарант, че няма да има извършено престъпление. За нас е важна превенцията, да има комуникация между кмета и представителите на местното районно управление и прокуратурата", подчерта Иванов.

По думите му няма как в малките населени места, жителите, както и общинското ръководство, да не знаят кои лица са част от криминалния контингент. Ивайло Иванов посочи, че работата на полицията е да изгради доверие в обществото, а неговата работа е да следи дали полицаите си вършат добре работата и отработват сигналите, които се получават.

"Когато нещата не се получават на местно ниво, ние се намесваме", коментира Иванов.

Главният прокурор Иван Гешев пристигна по-рано днес в Гоце Делчев заедно с говорителката си Сийка Милева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да погнат бившите и някои от настоящите кметове на четирите общини и ще свършат супер полезна работа.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гл.прокурор в Туитър: Време е чрез правосъдие да възстановим държавата си. Точно вие със спецпрокурорите и двата спецсъда ще въдворявате ред в държавата... Това започва да прилича на натиск, да не кажа по-остра дума, на диктатура на спецпрокуратурата и на СНС-АСНС. Подайте събраната информация от СпП на нормален съд, напр. СГС и сетне ще видим какво ще отсъдят съдиите. Затова я подавате на съдилищата на Ушев.
4
2
 
2
 
! Отговори
от жителите преди 3 години
браво за акцията
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много са се преуморили да задържат 16 души!Това е къртувски труд все едно задържаж диви животни
2
5
 
9
 
! Отговори
Дядо Петър преди 3 години
А защо на снимката го няма Каскетът?Нали него най-мого за селски пъдар го бива?
1
3
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Алоу -МВРто !!-Има един пияница с един пистолет едни килограми злато и милиони евра в нощното шкафче-Да Ви дам ли адреса Му?? За да докаже от къде ги има !! С заплата не става-Явно е замесен с Наркокартели изнудване на бизнесмени и корупция !! Ще му трябват 2000 г за да си изработи с заплата това което има на нощното шкафче!!