Само за 2 дни: Хванаха двама в насрещното на "Тракия"

Случаите са край Сливен и Стара Загора
11
Само за 2 дни: Хванаха двама в насрещното на "Тракия"
Снимка: БГНЕС

Двама шофьори, управляващи в насрещното движение на автомагистрала "Тракия", са установени в Сливенско, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 1 юли в РУ-Сливен е постъпил сигнал - видеоклип, изпратен от гражданин, за лек автомобил с прикачено туристическо ремарке, който се движи в аварийната лента в насрещното движение. Той е засечен в 8.53 ч. на магистрала "Тракия", в землището на село Дядово.

Водачът е на 20 години, от сливенското село Селиминово. Съставен му е акт, като санкцията е глоба в размер на 1000 лева и три месеца лишаване от управление на МПС.

Сливенски полицаи са оказали съдействие и на Областната дирекция на МВР-Стара Загора за установяване на водач, управлявал в насрещното движение по "Тракия". Автомобилът е засечен на 30 юни на територията на ОД на МВР-Стара Загора, около 21.00 часа. Мъжът е на 32 години, от град Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
5
 
! Отговори
ХАНКО БРАТ преди 3 години
Грешката е наша -А не на Водачът!! Монтирали сме камерата наобратно посока движението,,,
8
1
 
9
 
! Отговори
Каква средна скорост преди 3 години
Ако може лицата закупи ли своите шофьорски книжки да не се издават, пишейки глупости.Може ли да покажете къде точно е записано понятието СРЕДНА СКОРОСТ в закона?
7
1
 
10
 
! Отговори
Църв&манг преди 3 години
Тарикатшофьорите, като изпуснат отбивката за село, правят обратен на магистралата и газ в аварийната, понякога карат и в другите ленти.Що да обикалят излишно 20-30 километра и да хабят нафта или газ?
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо няма камери за средна скорост в началото и в края на този 40 км участък с ограничение 90км/ч !!!Дясната лента не става за движение и с тази скорост и е опасна, още по-опасно е да трябва да се прибереш от лява в дясна негодна лента. Трябва да има такъв постоянен контрол, така че лявата лента да позволява движение с максималната разрешена скорост, без да има изпреварвания, премигвания и тн.
5
1
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 години
Интересно ми е, ако подобно нещо се случи в Гърция например, какво ще стане след това?Просто ми е любопитно?Питам, щото в Гърция също има селяни нали?
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спиране на всякакви социални помощи и отнемане на МПС до плащане на глобата! И защо 1000лв, нали беше 3000?
3
5
 
3
 
! Отговори
а преди 3 години
така става като не дават да се кара в аварийната:)
2
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В такива случаи, ако се провери как са взели книжки - ще има още една интересна новина.На кой средно интелигентен човек, знаещ да чете и пише, минал шофьорски курсове и взел изпита както се очаква, би му ХРУМНАЛО ДАЖЕ ЗА СЕКУНДА да пердаши по насрещното на магистрала?
1
2
 
20
 
! Отговори
Malian преди 3 години
Хайде познайте тези от кой етнос са.