Мъжът от Нова Загора, нападнал жена си, се обеси в затвора

На 22 юни той нанесе тежки рани на жена си с нож в гърба и корема
3 юли 2020 12:10, Ния Христова
17
Мъжът от Нова Загора, нападнал жена си, се обеси в затвора
Снимка: БГНЕС
На 22 юни 58-годишен пенсиониран военен от Нова Загора нападна съпругата си и й нанесе 4 тежки прободни рани с нож в гърба и корема, след което направи опит да се самоубие. Вчера той е намерен мъртъв в болничната стая, съобщиха от сливенската окръжна прокуратура, цитирани от "Монитор".
 
Иван Колев е открит обесен от охраната на болницата при софийския централен затвор около обяд на 2 юли. Мъжът претърпя няколко животоспасяващи операции в сливенската МБАЛ "Д-р Иван Селимински". След като беше стабилизиран бе поставен под охрана заради наложената му от съда постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" на 24 юни.
 
На 30 юни пациентът е бил приведен под конвой в София, където е настанен в болницата при затвора, уточни зам. изпълнителният директор на сливенската МБАЛ д-р Хрисант  Хрисантов. Той казва, че съпругата подължава да е хоспитализирана при тях. Състоянието на 54–годишната Мая Колева след направените й операции продължава да бъде тежко. 
Още по темата
 
"Съобщиха ни за самоубийството на Колев в четвъртък, но нямам подробности, не зная дали е оставил някакво предсмъртно писмо. На този етап образуваното досъдебно производство по  чл.115, вл. чл. 18, ал.1 от НК не е прекратено, наблюдаващият колега е разпоредил извършването на няколко съдебно-медицински и психиатрични експертизи.", коментира Пламен Стефанов, административен ръководител на окръжната прокуратура в Сливен.
 
Децата на Иван и Мая, които живеят в САЩ запазиха мълчание в социалната мрежа. Там на 22 юни те отправиха апел за даряването на 10 банки кръв за спасяването на родителите си.
 
Опитът да убие съпругата си Колев направи на работното й място, пред сградата на улица "Петко Енев", където се помещават новозагорската общинска служба "Земеделие" и районната прокуратура. Според първоначално събраните данни агресията е била породена от ревност. От няколко дни жената се изнесла от семейното жилище и това вбесило съпруга. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Ужасна новина, жалко, жалко! Дори и да Е направил престъпление, по- добре да беше лежал в затвора и издържи присъдата си, отколкото да се самоубие! Самоубийството е непростим грях, хора! Жалко за мъжа!
12
0
 
1
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
До До ГРАД КОЗЛОДУЙНе сме нием, а съм АЗ и съм си много добре.
11
2
 
3
 
! Отговори
До 11 преди 3 години
Съдейки по въпроса ти, явно това е твоята характеристика.Както е казал народът : "Не е лесно да си ***"... за околните. За тебе си е супер.Когато си хейтър от комплексарщина, всяко съсловие е презряно, а ти си най-Убавият.
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
така е, някой хора трудно осъзнават факта, че са д.ебили с малки достойнства, чакащи жените им да им сготвят, изчистят и изперат. И като на жената накрая й писне да се грижи цял живот за това егоцентрично вдетинено същество, и го напусне, въпросния индивид го избива на агресия
9
3
 
6
 
! Отговори
Tawq преди 3 години
Ужас, поредния психопат.
8
5
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 3 години
Пак военен.НаправИл си генерално умозаключение.Сега чакам и оня да се включи с промяната на РадеФ/не съм му фен/.Ако не бяха пустите му военни, ех какъв рай щеше да е у нашенско.
7
3
 
9
 
! Отговори
:-) преди 3 години
Където и да сложиш запетаята, си е все обесен от охраната...
6
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Иван Колев е открит обесен от охраната на болницата"гуля-гуля-гуля-гуля-гуля
5
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак военен.
4
2
 
20
 
! Отговори
Инспектор Стрезов преди 3 години
"Иван Колев е открит, обесен от охраната на болницата при софийския централен затвор около обяд на 2 юли."
3
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам как може да се обесиш, с панталоните ли, що ли, със слиповете ли... Не звучи сериозно ако трябва да е сериозно. Или някой му е дал сезал или въже...
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така трябва да постъпват всички като него.
1
12
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
дали не е само обесен