Мъж загина при удар на кола и автобус на "Хемус"

Съпругата и детето му са в болница в Шумен
Обновена: 4 юли 2020 21:31 | 4 юли 2020 21:31, Веселина Йорданова
10
Мъж загина при удар на кола и автобус на "Хемус"
Снимка: БГНЕС

42-годишен мъж е загинал при катастрофа между лек автомобил и автобус с румънска регистрация на автомагистрала "Хемус". Това съобщиха от ОДМВР - Шумен.

В 17.23 часа в оперативната дежурна част на ОДМВР е получени сигнал за възникнал тежък пътен инцидент на автомагистралата край бензиностанция до пътния възел за град Каспичан, в посока към Шумен.

Установено е, че е загинал 42-годишен мъж от Русе, който е управлявал лек автомобил "Рено". В колата с него са пътували 36-годишната му съпруга и 10-годишното им момче, които са откарани в МБАЛ - Шумен.

Водачът на автобуса "Сетра" е изпробван с техническо средство за употреба на алкохол и наркотични вещества, като не е отчетено наличие на такива. Извършва се оглед на мястото на катастрофата. Образувано е досъдебно производство. Причините за възникване на пътния инцидент се изясняват.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българина е слаб, но за сметка на това много самонадеян шофьор.При положение че имаш вход за бензиностанция е много вероятно на 500м да имаш и изход и да има включване на автомобили с ниска скорост, защото магистралите са зле проектирани.Друг въпрос е че из Испания е неписано правило , ако жулкаш със 120-130, да се престроиш в лявата лента.
8
0
 
1
 
! Отговори
Разследване преди 3 години
Въпросният мъж е началник на РУ - Ветово, т.е. шофьора на румънския автобус е виновен, 200%!При всички други случаи на пътни инциденти, след задълбочено разследване на "компетентните" органи, най-често виновник се оказва умрелият.
7
0
 
4
 
! Отговори
дай газ яко още дай преди 3 години
природата си знае работата.
6
0
 
5
 
! Отговори
Катастрофирал преди 3 години
Не се дръжте все едно метеорит е паднал!Катастрофи стават всеки ден и ще ставатПричината винаги е стоящия зад кормилото
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Причините за инцидента, дето още се изясняват в последното изречение, са упоменати още в първото - румънска регистрация... Бог да е на помощ на жената и детето.
4
0
 
20
 
! Отговори
Жалко преди 3 години
Минах от там рено меган предницата беше плоска чак до купето, двигатела е в купето. Автобуса беше на изхода на омв явно нуса е излязъл с малка скорост и реното все едно се е ударило в стена. Буса му няма нищо
3
4
 
42
 
! Отговори
До коментиращи 1 и 2 преди 3 години
Глуп,аци про,сти, коментарите ви да тотално не на място.Преди малко минах покрай катастрофата. Колата беше смазана отпред до средата.Помислих си дано да са добре хората и ето сега прочетох.Вас къв ковид ви гони, на гърба на хорската трагедия да се правите на интересни.У-битаци!
2
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корона вируса не подбира реис ли е кола ли е лови ги наред
1
30
 
4
 
! Отговори
Даниел преди 3 години
Сигурно са били болни от коронавирус.😂