Пожарникари спасиха баща и син при пожар в Търговище

Двамата са открити в безсъзнание, няма опасност за живота им
2
Пожарникари спасиха баща и син при пожар в Търговище
Снимка: БГНЕС

Двама души са спасени при пожар в Търговище. Това е станало благодарение на бързата и своевременна намеса на пожарникарите.

Сигналът за пожара е подаден тази сутрин от съседи, забелязали че от жилището излиза дим, информират от Областната дирекция на МВР.

Пожарът е възникнал на последен пети етаж на жилищен блок на бул. "Митрополит Андрей" в града. Служителите от двата екипа на Пожарната в Търговище са пристигнали на мястото. Влезли са през терасата в жилището, като са използвали автомеханична стълба.

В една от стаите са намерили паднал до дивана 45-годишен мъж. По предварителна информация същият е заспал с незагасена цигара, откъдето огънят е обхванал и дивана.

Мъжът се е опитал да погаси пожара, но не е успял. В съседна стая на апартамента огнеборците са открили 70-годишния му баща. И двамата са били в съзнание.

Пожарникарите своевременно са ги извели на безопасно място, тъй като жилището им е било обхванато от гъст дим. По-младият мъж е откаран в болница от екип на "Спешна помощ", тъй като бил обгазен.

Няма опасност за живота и на двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Aнонимен преди 3 години
Похвала за саможертвата на пожарникарите, спасили хората. Да са живи, здрави и господ да ги пази докато си изкарват прехраната да спасяват още човешки животи и да се връщат у дома при семействата си винаги невредими. АДМИРАЦИИ!