Приятел открадна от мъж 35 000 лева и златни накити

Парите получил от продажба на животни
7 юли 2020 20:11,
10
Приятел открадна от мъж 35 000 лева и златни накити
Снимка: БГНЕС

Нападнаха мъж и му откраднаха 35 000 лв. и златни накити, нападатели избягаха с колата му, съобщиха от полицията в Хасково.

Още по темата

Тази сутрин в 1:29 часа в Районно управление-Харманли е получен сигнал от 36-годишен жител на село Дъбовец. Той заявил, че преди половин час, на кът за отдих на брега на река Арда, на 2 км от Маджарово, е бил ограбен от негов познат.

Последният, след издърпване и извиване на ръката му, придружени със заплахи, му е отнел златни накити около 280 грама и чанта с 35 000 лева, които той получил от продажба на животни.

Нападателят му е откраднал и ключа за автомобил „Мерцедес“ и с него избягал в неизвестна посока. Той бил съпроводен с две момичета, които подаващият сигнала не познавал.

Колата е изоставена на улица „Люле Бургас“ в Харманли. Криминалистите са установили и самоличността на нападателя - на 25 г. и на едното от момичетата - на 26 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами приятел в нужда се познава
6
1
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Ми с такива приятели врагове не му трябват. Ама и на обирджията толкова му е акъла , какво е очаквал да се случи след като му е взел парите, златото и колата, но може би най *** са двете мацки сега могат да ги съдят за съучастие.
5
0
 
13
 
! Отговори
tc преди 3 години
Колко *** трябва да си,за да откраднеш нещо посред бял ден от познат и после да очакваш,че собственика няма да те издаде и полицията няма да те потърси.
4
0
 
5
 
! Отговори
Танер преди 3 години
Beat friends!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже циклофреника от Оз беше изчаткал нещо сутринта....все за 6 цифрени заплати бълнува,от пълнолунието ще да е....
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес заради пълнолунието ли, заради що ли, но цял ден е пълно с едни такива новини, при които на човек му се иска час по-скоро да дойде Бил Гейтс и да ни чипира всичките!
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До работилия по публикацията:Какви са тези приятели, дето ги имаш, уа?