WC-то на морето: 2 лв. такса в бистро на Смокиня

При плащане естествено са издава и фискален бон
104
WC-то на морето: 2 лв. такса в бистро на Смокиня
Снимка: Facebook

Такса от 2 лева за използване на тоалетна се плаща в бистро на къмпинг Смокиня. Това стана ясно от публикация в социалните мрежи.

Касовата бележка, която е от "Бистро Жълтото" на къмпинг Смокиня, е издадена на 5 юли, неделя, в 11:27 ч.

Фирмата, която е въвела такса, е "Христи - Кибарев" ЕООД, регистрирана в Созопол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
1
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
При такава цена трябва да се предлагат сл. услуги-избърсване и изтръскване с триперещи ръце!
98
2
 
1
 
! Отговори
Бебо преди 3 години
В чужбина тоалетните в заведенията са безплатни
97
1
 
3
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Ако туристите нямат по два лева за тоалетна край заведението да не стане "Бистро Кафявото" под смокините?
96
0
 
4
 
! Отговори
Лично мнение преди 3 години
Чак пък 2 лева. Ако не си поръчал нищо и поискаш да я ползваш 0,50 0,70 стотинки разбираемо,иначе има хора дето ще идват всеки ден безплатно. Ако обаче си поръчаш нещо, тоалетната трябва да е безплатна. Без това няма да ти върнат стотинки до 2 лева, че и повече. Разбирам да дадеш бакшиш, не съм свенлив, но всеки клиент според възможностите си. В крайна сметка става дума за бистро, дори не е скъп ресторант.
95
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички по нужда - в морето!
94
2
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Бански, памперсче - и в него...
93
0
 
0
 
! Отговори
До 92 преди 3 години
Тия обръщения с номера на поста са коварни, защото ако *** изтрият нещо и става обърквация. Да кажем, че първото Ви мнение е по мммм емоционално. Не знам все ми се струва, че да ходиш до тоалетна не е масраф, и разделението на *** и Неганьовци, не е особено коректно Не знам дали за 30 те години, в които сте в Германия сте усещали колко мъдър е бил Алеко. Европейсци сме НИЙ ама все не дотам... Та така де от една кенефно-макдоналдска както тръгна темата дано поне някой да ..
92
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На който не му харесва цената му пожелавам да си има собствена обществена тоалетна и да събира по 50ст на изхождане и да допринесе за едно по-добро общество!
91
1
 
1
 
! Отговори
До 90 преди 3 години
Не виждам противоречие. Повечето коментиращи не са си направили труда да погледнат бона и да видят, че жалващата се не е клиент на заведението. Това беше коментарът ми. Първият. Вторият започва със същото и после внася друг аспект. При това предполагаем. Не знам какво е състоянието на тоалетните в коментираното заведение. Възможно е двата лева да са оправдани. Без съмнение е неоправдано само едно: ганьовското авантаджийство.
90
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не видях ДДС 20% или 9%!!!!!!!!
89
1
 
1
 
! Отговори
До Европеец преди 3 години
Почитания.Сравнете последния си пост с предишния Ви, на който реагирах.Това имах предвид.
88
0
 
5
 
! Отговори
До 80 преди 3 години
Някои са ги свалили, на други още прадядовците им са ги свалили. Но явно Вие още ги носите, щом от същността на спора сте разбрали само това кой къде се разходил. Да ви помогна: въпросът беше плаща ли се или не за ползване на тоалетна в Германия. Къде се намира не е от значение. И няма как да знаеш отговора, ако не си се разходил. Виж да тролиш можеш и без да си напускал провинциялния град.
87
1
 
0
 
! Отговори
Ой преди 3 години
Все по едно им оставям, че разправят, че индоевропейките можели да урочастват. И като тръгна разговора за ***. Ако имате път към Бад Брайсих има на паркинга на едеката много чист и безплатен. Да върна жеста за Майнц И Берлин. :)
86
0
 
1
 
! Отговори
Зависи може преди 3 години
би коя магистрала Обикновено тези бензиностанции, които имат на гърба си от тези с автоматите, нямат собствени тоалетни, Някои са с ключ да. Други са си си вървилник - влизаш пикаеш и чус. А за Франкфурт, Берлин и Майнц макдоналдсите ще ги имам предвид. Благодаря.
85
0
 
2
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Олигарси и шайки ака---ха на България.
84
1
 
7
 
! Отговори
Европеец преди 3 години
Няма съмнение, че ползването на тоалетна от НЕклиенти на заведението, както показва касовият бон, трябва да се заплаща. Друг е въпросът дали тоалетната по чистота и стандарт заслужава поисканите 2 лв. Разбира се мисирката не си е направила труда да засегне този въпрос.
83
1
 
0
 
! Отговори
До 81 преди 3 години
Ако не е доволна следващия път не й давай нищо, не е задължително. 50 цента са стандарта. Поне за сега.
82
0
 
1
 
! Отговори
До 79 преди 3 години
Чест Ви прави, че се придържате към истината, а не се опитвате да се измъкнете с някой смешен аргумент или ругатня. Ако трябва да сме още по-точни ставаше дума не за бензиностанции, там няма автомати и талончета. Ставаше дума за големите паркинги по магистралите с търговски обекти и тоалетни. По обикновените бензиностанции е безплатно, но са заключени и трябва да поискаш ключа от продавача, който може и да ти откаже, ако реши.
81
1
 
1
 
! Отговори
няма как преди 3 години
трябва да се пътува
80
1
 
0
 
! Отговори
продължение преди 3 години
та 50 цента си е разбираема такса. Ето колегата дето е немец с трийсет годишна давност да каже ама ако дадеш на чернат дето седяла отпред по малко от евро не е много доволна...