54-годишен мъж е починал от коронавирус в Перник

82-годишна жена също почина, диагностицирана с COVID-19
Обновена: 8 юли 2020 13:03 | 8 юли 2020 13:02, Анисия Иванова
17
54-годишен мъж е починал от коронавирус в Перник
Снимка: БГНЕС

Втори случай на починал от коронавирус е регистриран в Перник, съобщи РЗИ. Това е мъж на 54 г., който е бил хоспитализиран в Специализираната болница за активно лечение на белодробни болести /СБАЛББ/ в Перник.

След влошаване на здравословното му състояние перничанинът е бил преместен в отделение "Реанимация" на МБАЛ "Рахила Ангелова", където издъхнал.

Наскоро 82-годишна жена почина, след като бе диагностицирана с COVID-19.

На територията на региона е регистриран един нов положителен случай на коронавирус. Това е мъж на 36 г., който се лекува стационарно в СБАЛББ в Перник.

Поставени под карантина са общо 135 души в областта. От тях 95 са в община Перник, 26 в община Радомир, 7 в община Брезник, 1 в община Трън, 2 в община Земен, 4 в община Ковачевци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
зомби преди 3 години
До Dido много тъпо сравнение ще падна ха ха ха ха
11
1
 
3
 
! Отговори
аууу преди 3 години
Бюро Некролози си станахте?
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чуденка"Ако заразен с Кови19 бъде премазан от влак - пак от Кови19 ли ще бъде починал?"Да. Съвсем сериозно. Такива са директивите на световната здравна мафия (СЗО)
9
2
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 3 години
До Анонименкато гащите пръднята
8
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ имат ваксина и щаба и са се ваксинирали само те не се заразяват и ходят без маски, отначало се зарази една кокошка от тях ама без симптоми. А на другите хора не дават от ваксината и ги чакат да умрат.
7
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МБАЛ "Седем-осми" лекува най-добре. Там са специалисти, вирусовъди. Доктор Тошко Хаджийски разбира много от коронавируси. Разбира и от далавери и хваща всяка далавера по света и у нас.
6
5
 
19
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 години
Вирусът ще изчезне. Поне в Сърбия ще изчезне със сигурност още от утре. Днес сутринта гледам сърбите нападат парламента и замерят с камъни, полицаи и политици. Гарантирам че Сърбия ще се оправи.
5
3
 
3
 
! Отговори
До 2 преди 3 години
Да,даааНяма цитокинова буря при инфекцията,.Тя не води до васкулит, ДИК синдром , които усложнения по - лесно се развиват при придружаващи заболявания.Тези заболявания сами по себе си не означават,че хората ще загинат от тях моментално.
4
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е другари, само лъжат за корона вируса. Добре че сте вие умните да ни просветлявате че това е измама и че в Северна Корея е много хубаво.
3
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом няма аутопсия значи не може да се говори от какво е починал човека.Това е все едно разследващ полицай без доказателство да обвини някой в убийство само защото му изглежда съмнителен.
2
13
 
14
 
! Отговори
Чуденка преди 3 години
Ако заразен с Кови19 бъде премазан от влак - пак от Кови19 ли ще бъде починал?Май май 2020 ще бъде запомнена с това, че ако не си бил болен от Кови19 значи не си бил в крак с модните тенденции
1
14
 
28
 
! Отговори
Симеон преди 3 години
Фалшивите новини трябва да бъдат наказуеми! Хората не умират ОТ коноравирус, хората умират С коронавирус, който засилва останалите им здравословни проблеми!