Затварят група в ДГ във Варна заради коронавирус

Днес ще се извърши дезинфекция
Обновена: 8 юли 2020 09:00 | 8 юли 2020 08:36, Ния Христова
8
Затварят група в ДГ във Варна заради коронавирус
Снимка: БГНЕС
Затварят група в детска градина във Варна заради случай на коронавирус, предаде Нова тв. Служителка от заведение №34 "Лястовичка" е дала положителна проба за COVID-19. 
Още по темата
 
Днес ще бъде извършена дезинфекция в градината. Целият персонал ще бъде изследван.
 
През деня останалите групи ще работят, а вечерта ще се направи дезинфекция на цялата сграда.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Do 6 преди 3 години
контролът в ДГ във Варна е много занижен, а учителките и лелките ходят с маски само когато посрещат и изпращат децата ( за пред родителите).
5
2
 
1
 
! Отговори
д.учителка - София преди 3 години
Под карантина ще бъдат само децата от групата, двете учителки и пом.-възпитателката. Родителите не са под карантина. При такива случаи обикновено децата са с отрицателен тест. Т.е., заразеното дете идва като такова от в къщи. В ДГ мерките, свързани с дезинфекция, са драконовски.
4
2
 
5
 
! Отговори
one преди 3 години
До Има и още нещо Те /родителите/ това прекрасно го знаят.Съмнявам се , че всичките са на работа или просто пращат децата за да не им е скучно в къщи.Просто за разнообразие.
3
4
 
3
 
! Отговори
Лястовичка преди 3 години
Да издирят и бездомните котки, които нощуват на територията на детската градина, да ги тестват(за котковид19) и да ги поставят под карантина.
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано всички родители най сетне започнат да мислят, да си задават въпроси и да търсят отговор. Персоналите са си добре, на тях заплатата им тече, макар че няма деца...
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, нали на 4тия ден се засича вирус с тестовете, преди това натоварването не е достатъчно за да се открие? С това тестване от днес за днес само се вдига бройката на тестовете, без да е показателна реално. Не знам детските ли са проблем или транспорта, или заведенията. Края на пни бях в бургас и в транспорта масово не се носят маски, а по курортите заведенията са си като от миналата година, дори масите не са размествани, ками ли дезинфекция след посетители и тн илюзии.