Кучета нападнаха мъж от с. Логодаж

Цялото село се страхува от глутницата
9 юли 2020 14:55, Ния Христова
33
Кучета нападнаха мъж от с. Логодаж
Снимка: Pixabay
Цялото село страхува от глутницата, за която се грижи стопанката на къща, близо до магазина там. 
 
"Не можем спокойно да отидем да си напазаруваме", оплакаха се  местните пред Нова тв. Снощи жител на селото е бил жестоко нахапан по краката. Наложило се мъжът да бъде откаран в общинската болница за поредица от манипулации.
 
"Прибирал се е. Докарал го е негов познат и го оставил. Беше вечерта към 23:30 часа. Чух виковете му и кучешкия лай" разказа свидетелка.
 
Собственичката на кучетата също излязла да види какво става.
 
Местните разказват, че пострадалият е със сериозни травми. Освен това не е първият нападан от кучетата.
 
"Миналата година ме нападнаха 8 кучета, въпреки че имам кучегон. Нищо не ме спасява", заяви друга местна жителка.
 
Местните жители твърдят, че са ги нападали по 8-10 кучета. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
5
 
! Отговори
Обичам кучетата преди 3 години
Но,жената,която гледа смрадливите и агресивни *** да се елиминира в психиатрия и проблема е решен.Кучетата да се умъртвят незабавно.Имам кучета и котки,но никога не бих допуснала някое от тях да нападне човек.Тази жена има голям проблем.
22
3
 
3
 
! Отговори
Deni преди 3 години
Носиш 2 ножа големи и сраввително дебели,и нека тези *** да нападнат тоз човек.С няколко замаха в стил Джет Лий,и вече 2-3 кучета мъртви,а другите в галоп избягали!!!
21
4
 
11
 
! Отговори
ЦИНИК преди 3 години
Туй няаа кък да стане у наше село от кък са появи бездомно куче от нейде си и до седмица най могу мре.Дадът му да еде кайма с антифриз и готово.Та туй е решението.У туй село само маже няаа.
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Село,пък нямат лопати.Я двама-трима по-яки мъжаги да ги понатъртят тези ***,и да им вземат страха,ще станат по ниски от тревата.Ама не,сега ще се вдигне вой до небето,как кмета трябва да моли Бащицата,да вдигне правителствения самолет, и да прати екип треньори,кинолози и кучешки психолози,че да омилостивят тази кучешка банда...Смях.
19
2
 
17
 
! Отговори
Кучелюб преди 3 години
Да се започне незабавно следствие срещу нахапания за травмиране на кучетата.Нахапаният също да заплати за пълен преглед зъбите на всички кучета и ако има наранени зъби от нахапването да плати за коронки или импланти на кучетата.Искаме да видим всички как му слагат белезниците и как го вкарват в полицейската кола.
18
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всички които дрънкат глупости, искам само да напомня, че нападение от човек към куче е криминализирано, а от бездомно куче към човек е напълно оневинено, особено ако човекът е мъж. Ако кучето не е бездомно, то евентуално има много малка вероятност собственикът да бъде устно предупреден, но е по-вероятно дори да бъде възнаграден.
17
6
 
14
 
! Отговори
Кучелюб преди 3 години
Животното не е виновно! То е било отнето от майка си в ранна детска възраст и се е травмирало. Станало е третополово и веган, а мъжът му се е присмял. Как да реагира, животинката! Нужен му е психиатър е рехабилитация!
16
7
 
11
 
! Отговори
Мда преди 3 години
До БАЧКАТОРАнтифризът е евтин,но несигурен.Виж Ланат-а е друго нещо.Освен това за седмица се разлага и става безопасно.
15
7
 
21
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 3 години
Хляб, или кайма с антифриз. Доказано работи. Нахранете псетията с антифриз.
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега отново човекът ще излезне виновен, нали кучетата са "мили животинки".
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 1че какво са виновни политиците, че в селото са само женски Пол.Орг!да бяха повикали неволята, отдавна да си бяха решили проблема! ама българина открай време все чака някой друг да го оправи!
12
2
 
25
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Ами нищо против кучетата, но в случая стопанката барабар с кучетата си в клетка. Как така човекът ще понася физически и психически травми, а тя - невинна!?
11
4
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Щом стопанката на кучетата е нагла и продължава да ги гледа, хората и те трябва станат нагли, и да изтровят, и избият тази глутница! Да не чакат институциите да им решат проблема! За една нощ да ги изтребят!!!
10
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако аз не мога да се прибера заради глутница бездомни ***, веднага ще ги почерпя с попара с антифриз и ще си реша проблема! ВЕЧЕ НЯМА ДЪРЖАВА, ВСЕКИ СЕ ОПРАВЯ САМ!
9
6
 
19
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
един мъж няма ли в това село. кучкарката като я няма. прас, прас, прас. ама българите сме мъже главно на маса и недай си боже некой смотан опърпан бедняк да ни пресече пътя или да ни накриви шапката и му скачаме веднага. кога обаче дойде някой псевдо баровец, и шнурчето между крачката, главата между раменете, погледчето надоле и бузките широко разтвоерени. не народ а мръша.
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То,мойто *** за пръв път хапи.
7
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
do 4Не може,не може да оправят работата, щото после ще ги дават по телевизията как вървят арестувани, че и в затвора може да влязатне сте ли слушали кучелюбителите да ви обясняват, че тр да избягвате местата където се събират, иначе сам си си виновен
6
5
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато кучета тероризират и убиват хора, пълно мълчание, ако хората им писне и вземат неща в свои ръце, се започва едно реване до небесата от разни социопатски НПО-та като четири лапи - до кога ще търпим този произвол и гаври?
5
2
 
19
 
! Отговори
XXL преди 3 години
И сега като се опитат да я обвинят, смело ще заяви че кучетата НЕ са нейни и че не са от нападащите.
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"То мойту кучинци не хапи!"