Шофьор блъсна дете с велосипед в Бургас и избяга

Детето се е отървало с леки наранявания
9 юли 2020 20:01, Ния Христова
10
Шофьор блъсна дете с велосипед в Бургас и избяга
Снимка: Pixabay
Шофьор блъсна 13-годишно момиче с велосипед в Бургас, след което избяга. 
 
Детето е ударено в района на бл. 54 в комплекс "Лазур", съобщиха от полицията, цитирани от БНР. 
 
Шофьорът е карал с несъобразена скорост, когато момичето внезапно е изкочило на пътното платно. 
 
Детето се е отървало с леки наранявания. Прегледано е от екип на Центъра за спешна медицинска помощ и е пуснато за домашно лечение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Младеж без книжка най-вероятно,
7
1
 
42
 
! Отговори
Уууу преди 3 години
Аз съм другият Уууу!На тази възраст са хем деца, хем се почват хормоните и не си гледат в краката даже, камо ли да гледат за коли-моли. Ние сме на стръмен път и всеки ден тиинеджъри се спускат с колела, с тротинетки, с мотопеди?? и то след залез без светлини без каска, само по-шорти. От района ги знаем, но минават и БМВта. Бил съм в Холандия, Дания... и няма нищо общо с при нас. Направо нулева пътна култура имаме, но сме една идея по добре от Египет, Индия и т.н.
6
0
 
38
 
! Отговори
до 5 преди 3 години
Никой не коментира как и защо е блъснато детето , истината е че такива неща се случват .Но да не спреш и да видиш как е детето може да го направи само ако колата се шофира от някое друго дете примерно 13 годишен или някой с проблеми с психиката и съответно няма право да изкара шофьорска книжка и затова кара без книжка.
5
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво е, че момичето е жива и здрава и се е отървава леко, лошото е че вероятно шофьора има книжка и има 18 години, но очевидно е с детски акъл, а когато имаме хора които не изглеждат деца, но реално са си деца ще се случват такива парадокси.
4
2
 
40
 
! Отговори
ууу преди 3 години
За тези които са ми сложили минуси - не ви пожелавам с 10 км/ч да карате и някой внезапно да ви изскочи отпред. Определението ще бъде - несъобразена скорост. И ще ви санкционират. А в този случай шофьорът е виновен, че е избягал. И гаданията - м/уселски път, жилищен комплекс - са определени, изскочило на пътя ... Добре все пак, че леко се е отървало.
3
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един такъв участник от Париж-Дакар в нашия квартал си купи ново предно стъкло, беше предупреден, че следващото състезание между блоковете ще му излезе мноого по-скъпо. Дори ако стоматолога му е братовчед.
2
1
 
38
 
! Отговори
До ууу преди 3 години
Това сигурно е жилищен комплекс, а не между селски път!
1
14
 
35
 
! Отговори
ууу преди 3 години
Скоростта щеше да бъде съобразена, ако малоумното л....о не беше изскочило на пътя,, нали?