Тройна радост: Тризначки се родиха в Добрич

Майката вече има едно момченце
18
Тройна радост: Тризначки се родиха в Добрич
Снимка: flickr

Тризнаци се родиха в болницата в Добрич. Трите момиченца са с тегло 1800 грама, 1700 грама и 1450 грама. На височина са между 42 и 45 сантиметра, съобщиха от здравното заведение.

Майката е на 36 години, заченала по естествен път и е родила бебетата със секцио. Жената вече има десетгодишно момченце от първата си бременност.

Новородените са изплакали в края на 33-а седмица от бременността - преди термина в края на август, и са в добро общо състояние, но се нуждаят от специалните грижи на неонатолозите.

За втори път тази година родилното отделение на болницата посреща тризнаци. През април - след като повече от десетилетие такова събитие в лечебното заведение не се е случвало, се родиха момиченце и две момченца. Трийсетгодишната им майка също е заченала по естествен път.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: добричбебета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Мисля, че са етнически българчета. От събратята ни на 36 г. вече е готова за прабаба, а и да роди първо дете на 26 г. нещо никак не ми се вярва.
14
0
 
3
 
! Отговори
Бигбрадър преди 3 години
След тризначките от Перник, съвсем нормално е хората да се отнасят подозрително към тази новина.
13
0
 
10
 
! Отговори
ани преди 3 години
Дано дечицата са се появили в интелигентно семейство с образовани родители. Раждането на деца от маргинали е катастрофално за държавата ни. Може да се възприеме, като геноцид, но да се забрани размножаването на простаци.
12
2
 
4
 
! Отговори
Жо преди 3 години
В БЪЛГАРСКИЯ език и в българските речници не съществува думата "тризначки".Думата я измислиха в предаването "Биг Брадър", заради онези 3 мозъчни недоразумения от Благоевград..Децата, родени от една бременност се наричат "близнаци", независимо дали от техния брой. Това пише в Тълковния речник срещу думата "близнаци".
11
1
 
19
 
! Отговори
Ееей Браво !!! преди 3 години
Естествено заченати ! Е това си е и от господ дадена и радост и отговорност. Израснала съм с 2 братя и сестра и пожелавам на всеки такова щастливо детство ! Сега си давам сметка за безсънните нощи и трудности на майка ми, която беше и учен с доказано успешна кариера и прекрасна майка ,а днес и всеотдайна баба. Но когато я попитам помни само щастливите моменти и радостта
10
1
 
11
 
! Отговори
Честито преди 3 години
Вчера гледах в ютюб нидерландско семейство с 10 деца - от 6м до 16 годиниhttps://youtu.be/1VBwtIx9Eck . Сами си ги гледат и го приемат за нормално . А майката.....абсолютна мацка. 10 не , но 3- 4 деца в семейството като нормалност е нещо което ни трябва и на нас много спешно. Дай боже стандарта да ни го позволява скоро.
9
0
 
13
 
! Отговори
Да са живи и здрави преди 3 години
Е, една хубава новина ! Да се множат такива новини!И ако може до намаляват тия хора -черногледите, дето света им е крив и дето могат с поглед да изсушат цвете....Само като гледам част от коментарите
8
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати радостта. Аре, нема нужда от нея.
7
0
 
17
 
! Отговори
Честита Радост преди 3 години
Честито на родителите и на всички нас , защото в децата е бъдещето на всяка нация. Дано растат здрави и щастливи и да станат достойни хора! И дай боже повече такива новини , че цялата кал дето се изсипва по медиите не прави живота ни по добър или по- светъл
6
31
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо горкото братче.Винаги съм се чудел на лошото планиране на деца в нашите т нар семейства(ако изобщо могат да се нарекат тия кошери).Може ли да имаш дете след толкова години отново с такава огромна разлика.Ами това момче цял живот само и нямало с кого да си играе ,но сега майката й хрумнало да го товари с гледането и на трите момиченца.Децата трябва да са едно след друго и да си играят.Не повече от 4 г разлика,другото е насилие над голямото дете от страна на лоши майки и бащи.
5
0
 
24
 
! Отговори
abe преди 3 години
Да са живи и здрави дечицата !
4
4
 
14
 
! Отговори
Саксофонов преди 3 години
Леле! Как ще ги отгледат, това са тройни усилия и разходи.
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега остава да съобщят, че са етнически българчета ...
2
11
 
13
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Какъв цвят са?
1
3
 
31
 
! Отговори
Неомъжвана преди 3 години
Щом се омъжа, заминавам за Добрич! Три деца наведнъж, само с един зор!Впрочем, дали това пък не се дължи на мъжете добричлии? Ако е така, препоръчайте ми някой свестен ерген. Аз съм на подходяща възраст, здрава, работлива и с много весел характер :)))