Без напрежение край парк "Росенец"

Плажуващите почистиха всичко след себе си
12 юли 2020 11:26, Петя Славова
32
Без напрежение край парк "Росенец"
Снимка: БГНЕС

След вчерашните противоречия, днес край  парк "Росенец" няма напрежение. Хората плажуват спокойно. Вчера обаче се стигна до остра размяна на реплики.

Още по темата

Размяна на реплики имаше на 11-и юли от двете страни - на симпатизанти на ДПС и хора, протестиращи за свободния достъп до плажа.

Протестиращите на няколко пъти се опитаха да пробият кордона, за да отидат на плаж в залива под лятната резиденция на почетния председател на ДПС- Ахмед Доган. 

Районът е засипан с боклуци, предава Нова тв. Днес обаче такива нямаше. Плажуващите почистиха всичко  след себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: ДПСпаркАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
32
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 3 години
Всеки да вземе по камъче от плажа и ще се почисти от изхвърлените там камъни.Всеки да занесе по камък на храма в язовир Жребчево . Ако може да се популяризира подобна инициатива , чудеса се постигат с много хора и голям дух.
28
1
 
44
 
! Отговори
Превод в ефир преди 3 години
Напрежението на Росенец беше изкуствено създадено от задкулисието, за да излезнат ДПС жертви.
27
9
 
32
 
! Отговори
рамадан преди 3 години
единствено и само дпас и атака победа доган президент пеевски премиердпс и атака победа
26
0
 
38
 
! Отговори
Един от вас преди 3 години
57 Един от васБългари, ако не сменим системата на пряка демокрация и народът да решава важни, включително и политически и финансови въпроси, отново ще бъдем излъгани. Ще хрантутим зависи политици. Време е за тотална промяна!
25
1
 
40
 
! Отговори
ПсевдопатрЕот преди 3 години
Къде е Валерката, кокто влачеше забулените бабички по границата? Нали е патриот, а бг плажа е заграден от Доган като бащиния. Защо не отидат с другия баш воЕвода каракачана да извлечат татарина от сарая му. Ех, няма ги. Нещо се покриха и не се чуват никакви. Нагушиха се добре, но повече не знам кой нормален би дал гласа си за тях.
24
4
 
32
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Вярно ли ,че пребитият от полицията студент от Хага е починал снощи от раните причинени му по време на побоя ???
23
0
 
34
 
! Отговори
200 преди 3 години
Васко(може би Васил Иванов А.Н.) е говорил с шефа и трябва да се покаже отношение към втория му клуб. Не му е харесало това, което е чул и видял.Не искам да съм лошата, но ще се наложат още съкращения, заради Covid-19.Не мисля, че ако се придържаме към спуснатите от Севда насоки, ще имаме проблеми. Следвайте препоръките до изборите.
22
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе от КЪДЕ има толко пари терористта и почитен председател Доган???????Тоя го раздава президент на бг. турците, или държава в държавата!!!
21
0
 
35
 
! Отговори
200 преди 3 години
Божков винаги да е споменаван катоОБВИНЕНИЯТ В РЕДИЦА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ БИВШ ХАЗАРТЕН БОС. В тази връзка канете Найденов по-често. Той СЪЩО СЕ Е ЧУЛ С ШЕФА и има готовност винаги да е първо при нас.Даренията на шефа и г-н Пеевски да се отразяват с необходимото внимание.Не забравяйте препоръките ми от началото на месеца, относно компаниите на шефовете и отразяването на посещенията на премиера в тях. Същата трябва да е и посоката днес.С колегите от Канал 3 поддържаме първоначалната уговорка за обмен, а от днес и с агенцията на г-н Недялков (ПИК А.Н.). Там препоръките при конференциите на
20
0
 
41
 
! Отговори
200 преди 3 години
Колеги, напомням на всички, че репортажите за кметовете на ГЕРБ, за които имаме данни, че имат минимални грешки в управлението да са леко критични.За кметовете на БСП и ДБ, включително и районните в София, трябва да сме силно критични, та дори и да засягаме Столичната община.Знаете, че не трябва да изкарваме управлението безгрешно, но не и провалено,ЗА ДА НЕ НАРУШАВАМЕ ДОГОВОРА,но ни е позволена критика, в рамките на нормалното.Напомням ви, че от репортажите с премиера да се изрежат въпросите на бТв, 7/8 и Свободна Европа.За президента репортажите да са кратки и без конкретика.
19
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има мейл в който са дадени насоките как да се отразяват новините в платените сайтове и телевизии.Същото е и с полицията. Бранене на хунтата с всички средства.Реваха за полицаите, нещо за пребития зверски младеж в платените медии?
18
1
 
36
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Сега е редно някой "концесионер"-донор на върхушката да забие чадъри и барбарони на освободения от турско плаж и да дере българите с такси за чадъри,барбарони и ползването на плажа!
17
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напрежението го създаде полицията която според казаното от бойко на извънредния брифинг предния ден нямаше да е там
16
1
 
48
 
! Отговори
С200 преди 3 години
Че Тиквата Мафиот е *** е ясно. Обаче се е обградил с още по прости от него.Дончев фъфлещия плачеше снощи че Радев искал цялата власт. Не, не я иска. Иска да се измете крадливата хунта.Излиза Вожда късно снощи и говори. По съвет на Севдето с палата явно. Видимо неадекватен и пиян, един минорен тон, стигащ до сълзи. Неизвесто с каква цел, и към кого реве. Оставям настрана лъжите че сме равни с богатите. Видимо неадекватен и без някаква цел. Излагация на топ ниво
15
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера в Росенец българската полиция пред очите на цяла България разделя етнически турци и етнически българи. Автобуси с етнически турци с шапки ДПС, организирани и извозени от Родопите до морето са допускани до плажа. Останалите, дошли доброволно с личните си автомобили от цялата страна българи са спирани. Защо? Разделяй и остани на власт.
14
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 15.Плаж ще има и то свободен. Дворец не. Ще бъде съборен, защото е незаконен. Така че споко.
13
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мен хич не ме интересува кой е Х Иванов, нинова и тн.Иванов им го набута с кесиите. Чудесно показно направи на хунтата. Дай Боже да имат още акции.
12
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плажуват още, защото Доганистан им разреши да плажуват. Ще се направи концесия на плажа, щом нахалниците искат там да има плаж. Ще се набучат чадъри по 1000 лева и пак ще има демодекорация. Просто демото ще бъде с равни права с богатите да плаща скъпия плаж.
11
5
 
53
 
! Отговори
ЕвемС200 преди 3 години
Гледах снощи тиквун как се разрева.Беше много неадекватен и очевидно доста почерпен. Едно към едно със изтеклия запис за кърджалийската шундда. Потвърди си сам че записа е истински. Шехерезада пиарката му пак му го нахлузи. Мухахаха
10
11
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно е време БСП и ДБ да спрат да се срамуват и официално да обявят връзката си. :-)Някой може ли да пусне идин линк независимо откога, в който Христо Иванов коментира гафовете на БСП или Румен Радев или Доган?