Черима души са пострадали при катастрофа близо до Разград

Камион е отнел предимството на лек автомобил
15 юли 2020 14:28, Ния Христова
8
Черима души са пострадали при катастрофа близо до Разград
Снимка: Pixabay
Четирима души са пострадали при катастрофа близо до Разград, съобщиха от областната дирекция на МВР, цитирани от bTV. 
 
Късно снощи на изхода на града до бензиностанция товарен камион с ремарке се включва с ляв завой в пътя Варна-Русе и отнема предимството на лек автомобил, който е бил управляван от 35-годишна жена от лезнишкото село Веселина. Жената е пътувала в посока Варна. 
 
При произшествието са пострадали хората, пътуващи в леката кола. 4-годишният син на шофьорката е с фрактира на десния крак и лявата ръка, а 35-годишният й съпруг е със 7 счупени ребра. 54-годишната свекърва на жената е с рактура на ребро в лявата част на гръдния кош. 
 
Тримата ранени са настанени в ОАИЛ с временна опасност за живота. 
 
Водачката на автомобила се намира в хирургичното отделение на разградската болница с охлузни рани по ръцете. 
 
59-годишният шофьор на камиона, който е от Варна, е тестван за употреба на алкохол. Пробата му е отрицателна. По случая се води досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"негъ р скиор и жена шофьо р..."--Надявам се, знаеш кой държи рекорда за скорост на Соленото езеро?Ако не знаеш - жена, 50кг с мокри дрехи, с индиански произход! Така че, нека не подценяваме жените, особенно онези които возят и децата си в колата!
2
0
 
3
 
! Отговори
АЗ преди 3 години
Преди, ако не се лъжа на това кръстовище имаше знак "Дай предимство', после го смениха със "Стоп". Сигурно трябва бариера да сложат ...
1
1
 
3
 
! Отговори
шок и ужас преди 3 години
Не че нещо, но на всякъде из европа, край бензиностанции , разклон и др.под. има ограничение от около 60км/ч. Спазвайте ги, защото често има хора които се изнасят без да погледнат на кого ще секат пътя .