Хаос и задръствания заради палатковия лагер във Варна

До блокадата се стигна след дни на протести и шествия в морската столица
66

Кръстовището пред община Варна остава затворено от палатков лагер на протестиращи, които настояват за оставка на правителството и главния прокурор, съобщи Bulgaria ON AIR.

До блокадата се стигна след дни на протести и шествия в морската столица.

До оставка на кабинета и главния прокурор, ще продължи блокадата в центъра на Варна, заканват се протестиращите. Сред тях има и младежи, и хора на по-зряла възраст.

За да се избегнат инциденти, полиция отцепи движението в района на палатковия лагер, а 7 линии на градския транспорт във Варна трябваше да променят маршрута си. Това предизвика объркване и големи задръствания в центъра на града.

Въпреки неудобствата много варненци проявиха разбиране към протестиращите, други осъдиха затварянето на ключови кръстовища в града.

Акцията е в знак на солидарност с палатковите лагери в София. Протестите в морския град продължават, а варненци се надяват и други големи градове у нас да се присъединят към блокадата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: Варнапалатки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз заобикалях заРади тея паткани.
52
9
 
17
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Силна струя вода мисля , че ще свърши добра работа ! Или кутия с пиратки ! Платените лентяи , ще се разбягат като ми,шки !
51
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През 2013 във Варна нямаше палатки но имаше 30 хил. по улиците сега има 30 души със 20 палатки усещам че ще ядът бой тези
50
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позитано едва ли има нещо общо с блокадите. Блокадите са специалитет на противоположната част на политическия спектър.Борисов го знае.
49
3
 
12
 
! Отговори
ами , просто е: преди 3 години
Блокирайте Позитано -20 от всичките му страни ....или изритайте палатките от улиците!А , може и двете!
48
7
 
16
 
! Отговори
Протести ли? преди 3 години
Май на някои не им е ясно колко омерзени са българите към протести "стани да седна". Всички партии които седнаха по този начин вече са аут от политиката. Така че затова вероятно ги търпят управляващите, на тях не им пречат. Имах симпатии към Жристо Иванов, заради протестите се изпариха.За пръв път ще гласувам за герб!
47
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък си мисля, че всичко това е нормално. Получи се вакуум около много *** народ и някой трябваше да го поведе. Сега ще видим кой ще е той. От сцената изчезнаха старите герои - Атака, Бареков -даже не му помня името на формацията, АБВ, СДС. И ето новите герои яхват вълната. Копейкин, Манолова, Трифонов. Йовков, "Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас."
46
4
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Прочетете пост 12 и ще разберете що за субекти са тези и какво ви чака. Болшевизъм в действие.
45
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Варна се изложи с тия палатки.
44
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави ли ви впечатление, че ги няма всички *** бълващи отровни кометари.После било спонтанно, безплатно протестиращи.
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От както управлява руския кмет. Хаоса си го има. Палатките не променят нещата.
42
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Копейкин да те нахрани, нали той Ви организира, субсидии взе, какво се стиска или само къщи може да си купува!
41
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се организира кухня с раздаване на храна на населението в района на блокираните пътища. Сутрин, обед, вечер. За поне 500 души.
40
7
 
15
 
! Отговори
НАПРЕД БЪЛГАРИ... преди 3 години
ЩЕ Е АДСКИ ЗАБАВНО И ВЕСЕЛО!ЩОМ ГРИПЕНА ИСКА ВОЙНА ....ДА МУ Я ОРГАНИЗИРАМЕ БРАТЛЕТА...ХА,ХА,ХААААААААА..НЕКА БЛОКИРАМЕ УЛЕЦА ПОЗИТАНО , С ДОСТЪПА ДО ПОЗИТАНО-20!НЕКА НАКАРАМЕ , КОМУНИСТЧЕТАТА ДА ПРЕСКАЧАТ ОГРАДИТЕ ДО ОФИСИТЕ СИ ...ПО ШУМКАРСКИ...КАТО В МИНАЛОТО!ЕЛАТЕ С НАС...ЩЕ Е ВЕСЕЛО И ОРГИНАЛНО ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА!
39
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората работят цяла година и пестят, за да могат да си позволят една седмица почивка.И точно по времето на тази почивка, една шепа лигльовци правят уж-протест (платен цирк).Къде са властите, за да се погрижат за онези, които пълнят хазната и им осигуряват заплатите?
38
4
 
11
 
! Отговори
ИМАМЕ ИДЕЯ: преди 3 години
ДА НЕ БЛОКИРАМЕ , ДОСТЪПА ДО ЦЕНТРАЛАТА НА БКП...НА ПОЗИТАНО-20??!ЩОМ ТЕ МОГАТ ...МОЖЕМ И НИЕ??!КОЙ ЩЕ НИ СПРЕ??!ТЕ НАЛИ ЩЕ ИМАТ КОНГРЕС И ИЗБОРИ ....??!МОЖЕ И ДА НЯМАТ....ХА,ХА,ХААААААААААААААА
37
6
 
22
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 години
Никой ли не вижда дългатра ръка на Москва ?????? Копейкин във Варна самоуправства с любезното съдействие на Путин, а гражданите мизерстват в тапи по тесните улици ! Защо търпим беззаконие ,демонстрирано от протестиращи ,които говорят за законност ????????
36
5
 
17
 
! Отговори
Националист преди 3 години
И аз така мисля - от утре всички ,които не искат протести, да се съберем и да сложим палатки по всички кръстовища , да се блокира движението до оставката на Фигуранта - този *** докара това дередже в България - гражданска война. Е, като иска война, можем да му я дадем - блокаж на държавата до оставката на Фигуранта ! Едва тогава ще има други оставки !!!!!!!
35
5
 
29
 
! Отговори
До Варна преди 3 години
Абе Варна, хванете се и изметете тия *** от кръстовищата, пускайте жалби до кмета и МВР, не им се оставяйте, вижте кво стана в София, закъсахме го и в София е ад, задръстване и мръсотия, не се оставяйте на 20копейкини,действайте навреме, не се примирявайте!
34
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Христо Иванов, който в очите на жълтурчетата се изживява като праведник, да посочи конкретни с какво и кога той и неговата организация са били в помощ на някого. В помощ, в смисъл, не когато е бил на власт, да назначи свой човек на държавна работа. А да изградят нещо, полезно за държавата. Това, което виждам, е единствено злоба и деструктивизъм. Нека богатите десни да посочат нещо, с което освен шепа партийци, други биха реализирали професионалния си потенциал.Всичките десни министри бяха провал