Оградата към плаж "Росенец" е премахната, достъпът е свободен

На мястото дори имало плажуващи
Обновена: 4 авг 2020 15:35 | 4 авг 2020 15:35, Анисия Иванова
51

Оградата, която преграждаше пътя към плажа до т. нар. летни сараи на Ахмед Доган, от днес е премахната. Това установиха активисти, които инспектираха на място. До плажа вече се стига спокойно.

"В момента оградата е наполовина премахната и това е очевидно след като са разбрали, че ние ще идваме. Надяваме се тази ограда да не бъде възстановена", коментира Иво Мирчев.

Още по темата

Мястото от днес е със свободен достъп, дори има плажуващи.

"Думите на пазача "А, вие, за плажа ли сте?" звучаха леко иронично, но за нас е важно администрацията на кмета да вземе мерки трайно да реши този проблем, за да не продължим да получаваме сигнали, че пътят е преграден и не се допускат граждани по него", посочи Димитър Найденов - общински съветник от "Демократична България"- Бургас.

От "Да, България!" настояват държавата да актува плажа като държавен, защото той не фигурира така в кадастралните карти, и искат яхтеното пристанище да бъде разрушено. А днес до резиденцията се извършваха строителни дейности.

Вижте още в репортажа на Стиляна Георгиева по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
0
 
! Отговори
К.КАРАМФИЛОВ преди 4 месеца
До о, за радевата тиква По голям концлагер от въведения от сдс-герб , пп дб и дпс ,след 1989 г. НЯМА !
47
2
 
0
 
! Отговори
о, за радевата тиква преди 2 години
Разбра се, за някакъв *** плаж се борили. Това им беше и цялата платформа на христо комуниста. Цяло чудо как не си отидоха с Майчето на тротоара. Герб никога не е репресирал и не е преследвал други партии. Но начело с ПП и БСП - вече се започна. Ще има и концлагери.
46
0
 
1
 
! Отговори
do мери преди 2 години
До мери, Абе Мери какво общо имат с Росенец и Доган твоите гербери? Доган е създаден и управлявал само с БСП, той е ченге от ДС, БСП го допуснаха навсякъде и във всичко. Нещо или ти е слаба паметта или се малка на години, или ти е платено, все глупости са това. Да се повтарят безкрай лъжите на БСП, то същото е и с Да-то на Иванов. Горкият - матерен комунист, какъвто друг няма -вижте му само родителите! Боже, омръзнаха тия лъжи!
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям "Да, България" за това, което направиха в Росенец.За всички нередности трябва така да се реагира и то веднага, а не да се чакат избори.Доган не се спря да граби, все му е малко.
44
5
 
4
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Четейки коментарите за пореден път се убеждавам че на тая територия останаха наистина само дюмбели,лумбени и индустанци!Няма да ви управлява Тиква ли?!Още 100 години ще ви управлява!Бахтии простия народ!За 5лева и майка си ще продаде!
43
2
 
5
 
! Отговори
То преди 3 години
Палячовци или не, всички видяхме какъв цирк е България.
42
4
 
9
 
! Отговори
мери преди 3 години
ЕХХ тези гербери нямаат умора бе утре като си заминне Христо пак ще пуснат бариерата щели да строят а дали трябва да се строи точно там един бог знае за всяко нещо трябва да се стига до скандали и пак си правят каквото си искат
41
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 40 защо не го направи ти тогава? Или някои друг от парламента?
40
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Палячовците на България от Да България
39
0
 
4
 
! Отговори
Lyubs преди 3 години
До Христо (Джеймс) БондВъпросното мнение с двояко значение (първото позитивно, второто отрицателно) са любими тролски похвати. :)
38
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТиквата е виновна на противниците им размазва физиономиите, а на Доган му позволява да си вее турския байрак.Руския байрак, руския. Забранено му е да влиза в Турция.
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До вица що за разнообразие не питаш и некои от ваш'то си фемили дали преди 89-та не са си имали и те?Да се обзаложим ли, че най-малкото са били ОФ, БЗНС или ДКМС. И колкото и да те плакнат как не са били пионерчета, не им вервай! През Хепи Соц-а членството си беше повсеместно и задължително, даже и да не искаш.
36
1
 
12
 
! Отговори
Доган преди 3 години
Ще забравите след някой друг ден и пак ще си заградя. А и да не заградя - момчетата от НСО, вземащи държавни заплати, няма да пуснат никой от вас току-тъй да се мотае край моя сарай. Може да идвате само на организирани акции. По двама-трима с чадърче - най-много да отнесете шамари.
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне напишете платен репортаж.
34
1
 
13
 
! Отговори
Антон преди 3 години
Виждам едно от лицата на Протеста, сестра Галева или още известна като Мая Манолова, има голям шанс да влезе в новия Парламент. Тя е човека която лично от трибуната на Народното Събрание предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Егаси....
33
5
 
16
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Доган затънал в лукс се излежава в сараите,кеф му яхта,кеф му джет. Българите хукнали с байряците да спасяват 20 квадрата камъни. Само сравнете това което има той с това за което се борят великите българи. Погледнете снимката с дрон и ще ви стане ясно. Евала на Доган бей.
32
1
 
13
 
! Отговори
За съжаление преди 3 години
Само 6 месеца като минат изборите и всичко поутихне бариерата ще бъде поставена отново без на някой да му направи впечатление или да протестира. И така до следващите избори.
31
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквата е виновна на противниците им размазва физиономиите, а на Доган му позволява да си вее турския байрак.
30
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не беше с користни цели тази акция окей. Обществени места не трябва да се затварят ,а и си има конкретни виновници, не е винаги директно премиера за всичко виновен. Ще се пробва ли на ***?
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САМО БКП БИЛО ГАРАНТ ЗА ЕТНИЧЕСКИ МИР И ПРОСПЕРИТЕТ... ХАХАХА ЯВНО НЕ.