На "Русалка" на море: Бариери няма, входът - 12 лв.

Заради медийното внимание гостите на комплекса днес влизаха свободно
7

Електронните бариери в "Русалка" са премахнати от вчера, но не и будките на охраната, която събира таксите, сочи проверка на Bulgaria ON AIR.

Преместена е само едната от тях – на централния вход, която досега беше разположена на общинския път.

Още по темата
Според Милко Пенчев, адвокат на "Ваканционно селище "Русалка", заповедта на кмета дефакто е изпълнена и КПП-то е преместено в друг имот, собственост на дружеството "Ваканционно селище Русалка". По думите му в нормативната уредба е казано, че когато имаме селище от такъв характер, то трябва да бъде обградено и да има портал.

Според кмета на община Каварна, заповедта не е изпълнена в цялост, защото будката на входа за т.нар. френска част стои. Градоначалникът ще атакува с нова заповед за премахване и преместеното вече съоръжение на главния вход.

Туристите приемат заплащането от общо 12 лева на двата пункта различно. Заради спора и медийното внимание днес гостите на комплекса не заплащаха такси на нито един от входовете.

Вижте повече в репортажа на кореспондента на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БизнеспаркоА ти защо го търпиш тук Защо само мрънкаш по форумите Виждаме че щом се появили медиите там и хоп - вече не искат 12 лева за вход Снимането - това е решението Когато няма камери , правят какво си искат Всеки път като имате конфликтна ситуация - просто вадите телефона и започвате да снимате на видео Да видите как веднага се кротват Българинът трябва да се научи да използва това ново силно оръжие
4
0
 
5
 
! Отговори
Бизнеспарко преди 3 години
Само си помислих - отивам в Гърция или Италия и някакъв местен бабаит със средно образование ми иска входна такса за... Плаж???!!!??!! Това НИКОГА няма да се случи в нормална страна...
3
0
 
5
 
! Отговори
? преди 3 години
12 лева за какво ? Чадър ли , шезлонг ли или само куверт ?
2
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без пари няма кой да поддържа.По- добре с вход на чисто и обезопасено, отколкото мръсотия и мизерия.Явно тече някакво преразпределение на концесиите.
1
4
 
6
 
! Отговори
9 преди 3 години
Последният чист плаж в България.