МВР: Възстановено е движението по всички блокирани кръстовища

От там призовават за спазване на Конституцията
7 авг 2020 07:30, Петя Славова
144
МВР: Възстановено е движението по всички блокирани кръстовища
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На територията на няколко населени места в страната се провежда специализирана полицейска операция за възстановяване на обществения ред, съобщава МВР.

Още по темата

Възстановено е движението по всички кръстовища, които бяха блокирани.  МВР многократно е заявявало позицията, че уважава и гарантира правото на гражданите да протестират мирно в защита на своите права. Това обаче не трябва да става с цената на грубо нарушаване на правата на жителите на страната.

Отново призоваваме както протестиращите, така и всички останали граждани, които не подкрепят протестите, да спазват Конституцията и законите на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Shark"А не си дава сметка, че много по-големи права от това да си кара колата са му отнети."Като ми попречиш на мен да работя няма нито да свалиш правителството, нито да ми защитиш другите по-големи права, нито да гарантираш че новата мафия която ще дойде на власт ще е по-хубава от старта мафия.Като не харесваш боко, тероризирай него а не работещите бългри.
101
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Shark"Сега спокойни ли сте? Можете вече да карате таралясниците си и да отидете на мижавите си работни местнеца"Поредния червен лентяй който мрази работещите българи. Ти може да си свикнал да пискаш и да ти дават на готово но нормалните хора си изкарват хляба с труд.
100
1
 
3
 
! Отговори
Shark преди 3 години
До - 122 Цената е малка за който може да оцени какво се случва. За дребните хорица най-важно е да си кара колата и да реве, че са му отнети правата. А не си дава сметка, че много по-големи права от това да си кара колата са му отнети. Като правото на достоен живот например!
99
2
 
3
 
! Отговори
- преди 3 години
Ами да се спазва конституцията - що не! Например прокуратурата да я спази и да разследва Премиерина! Да се спази конституцията и Парламента да ЧУЕ гражданите си и да заседава в тази сложна обстановка а не да се пече на плажа! Да се спази котституцията и да каже Цацата ЗАЩО премахна запор за 2 милиард народна пара от виваком! Да г-да полицаи -ИСКАМЕ да се спазва конституцията и ЗАТОВА палатките са там!!! И известно неудобство за движението е малка цена за голямата цел!
98
3
 
1
 
! Отговори
Shark преди 3 години
До 119 И какво разбра, кои са по кръстовищата и кой плаща?Кажи де, и аз да разбера. Аз също си казвам мнението на избори. Само че моето мнение е манипулирано и подменяно, и аз пък това няма да приема. И никаква власт не ми трябва. Искам да живея в нормална страна, без корупция, в която закона е над всичко и всички! Как ще се постигне не знам, предпочитам да е помирен начин, но....управляващите са на друго мнение! Пускат биячите си и мислят че така ще решат нещата. Не, ще ги задълбочат! ОСТАВКА
97
1
 
1
 
! Отговори
За справка преди 3 години
Така нареченият "Антикорупционен" фонд, който разкри имота на Цвъки, е финансиран от държавния департамент на САЩ.За сравнение, истинските разследващи журналисти като тези от Бивол изкарват наяве корупцията веднага щом успеят да проверят подадената информация, докато платените НПО-та събират информацията с месеци и дори години и я изкарват във възможно най-неподходящия момент в интересна на чужди страни.
96
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Shark Да, аз съм доволен. Достатъчно ми беше да разбера кои сте на кръстовищата и кой плаща всичко това. Аз си казвам мнението на избори. Не приемам някой с интереси да се докопа до властта по втория начин да ми казва какво да правя. Достатъчно съм умен за да преценя сам. И да, аз ходя на работа и искам да си получа заплатата. Дали е мизерна или не, не е твоя работа. Впрочем, не зависи от броя на скоковете ми по площадите, а от това как си върша работата.
95
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 97Изключи тоя CapsLock, главните букви не правят щуротията, която си написал по-умна. Тръгнал да сравнява действията на държавата по време на извънредно положение с цел защита на населението с мераците на един файтон хора, кой от кой по-нагъл да правят каквото си искат по кръстовищата. Запиши си на един лист, че правата ти свършват там, където започват правата на другите. Чети го от време на време, може и да го запомниш, както си запомнил тъпата опорка "вирус няма". Плондер...
94
5
 
4
 
! Отговори
Shark преди 3 години
Хайде да ви е честито! Сега спокойни ли сте? Можете вече да карате таралясниците си и да отидете на мижавите си работни местнеца, където ще ви дават помощи да изкарате, евентуално, месеца, за да можете да си плащате сметките и кредитите. След това да се приберете в миризливите си панелки и да псувате всички управници! И всичко това си го заслужавате! И още от него ще получавате!
93
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А има ме ли право да блокираме достъпа на ушко до президентството.
92
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имам ли право да викам пред президентството че Радев е долна у.р.у.с.п.и.я. Симо питам , да си знам правата.
91
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
обабикян се размина предупреждение.ако беше по тошово време досега сто пъти да са го изяли прасетата в белене
90
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Ами дано се разминем с гражданска война,ама натам вървят нещата"хаххахахах. Пил си грешните хапчета.
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 97Разликата е че коронавирОса е истински а исканията на "протестиращите" са фалшиви.
88
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В държавата на мутрите, управляват мутрите.
87
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на служутелите на МВР! Време беше!
86
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЩе те затворят на 4ти км. Половината от "протестиращите" сте безработни, криминални типове...
85
8
 
14
 
! Отговори
Да допълня... преди 3 години
До Президентът се скри 111 Ако Плевнелиев се кандидатира за президент след Радев ,печели одмах.
84
3
 
15
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Значи прекратиха лошата реклама на България ?
83
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрите наредиха на копоите си от МВР да разгонят протестиращите срещу режима на мутрите.