Протестиращи блокираха Прохода на Републиката

На място има голямо задръстване
Обновена: 9 авг 2020 18:59 | 9 авг 2020 18:32, Красимир Ангелов
132
Протестиращи блокираха Прохода на Републиката
Снимка: БГНЕС

Протестиращи от Стара Загора и региона са блокирали Прохода на Републиката, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Колоната от автомобили е тръгнала от града на липите и е поела на протестно автошествие към прохода, който свързва Велико Търново и Гурково.

Малко по-късно демонстрантите са слезли от колите си и са блокирали пътя в прохода.

На място има големи опашки от автомобили и в двете посоки на трасето.

Това е втората блокада на Прохода на Републиката от протестиращи, след като те сториха същото и преди 10-тина дни. Малко по-късно бе замислена акция по блокирането на автомагистрала "Тракия", но полицията спря шествието в района на бившото летище на Стара Загора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
10
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
По принцип подкрепям протестите, но те ще постигнат целта си ако създават проблеми на управляващите, а не на обикновените български граждани. С такива блокади провестиращите само ще настроят хората срещу себе си и напрактика помагат на гербаджийскта пропаганда. Така че призовавам организаторите на протестите да помислят за някаква друга форма на протеста.
89
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Метежниците на клона.....руш0филЕтеТоже.
88
5
 
18
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Абе , какви сте вие бе поми божо бекапари,накви там п ,тки платени?!!! Кой ви дава право да ни ограничавате бе ? Вижте жалки *** разкарайте се от улиците или ще ви разкараме ние !ВЕДНАГА!!!
87
5
 
20
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
До Активист на БСП- Добре, ще ги свалите, хвърлите в затвора или дори убиете. И после какво? - Ще заживеем всички българи в измисления от БКП/БСП рай като преди 1989 г. ли, когато комунистическите лидери живееха на гърба на целия ни народ...
86
3
 
14
 
! Отговори
Янко преди 3 години
Повярвайте, няма по- добър начин народа да отхвърли протестиращите!
85
5
 
20
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Крайно време е полицията да влезне в ролята си и да можем свободно да се придвижваме!Ако тя не може ние нормалните граждани можем и ще го направим!НЯМА ДА ТЪРПИМ АНАРХИЯТА НА ТИЯ ТЕРОРИСТИ!!!!!
84
2
 
19
 
! Отговори
СуперБезобразие преди 3 години
Много от тези, които от понеделник до петък работят за заплата, в събота и неделя отиват в близките села, където е коренът им и се трудят в малките си зеленчукови и овощни градини, за да осигурят зимнина и по този начин да свържат двата края.Тези хора в неделя вечер не се връщат отпочинали, а каталясали от умора. Имат само тези няколко часа привечер да се изкъпят, да свършат някоя домакинска работа и после да се наспят.Но "протестиращите" ще ги лишат и от тези няколко часа!
83
2
 
22
 
! Отговори
БЕЗОБРАЗИЕ преди 3 години
Трудещи се хора се връщат от уикенд, а тези ще им изкарат почивката през носа!
82
3
 
20
 
! Отговори
Тия преди 3 години
Срещу какво протестират - срещу правото на свободно придвижване ли ?
81
0
 
6
 
! Отговори
13000 преди 3 години
До Дали е така?поздравявали са /мадърите/ им,най вероятно!
80
0
 
17
 
! Отговори
вал преди 3 години
Когато си огладнял за власт и пари хапни Сникерс.Когато си прибрал 4милярда от КТБ или те грозят 18 следствия ДАй СНИКЕРС.
79
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези *** Хаджигенов, Бабикянци и всякаква гмеч нямали кой да ги ступа
78
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омразата на Народа расте срещу тройката на Радев Куку, Пипи и Кръц Кръц !За всяка нарушение на Закана за обществения ред и за движението по пътищата Полицията трябва да състави акт и наложи глоба и да ги връчи пост фактум.
77
2
 
25
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Хаджигенов, ще вляза в БГ в четвъртък 13.08 през ГКПП Калотина! Вероятно време на влизане 12.00-14.00 /зависи от трафика/. Ела и ме спри! Ела! Ела, че.......
76
2
 
22
 
! Отговори
44 преди 3 години
До До Дали е такаТЪКМО И АЗ ТОВА КОМЕНТИРАМ ТУКА С ХОРА РОДОЛЮБЦИ ,ВАДЯ САПА ОТ БАГАЖНИКА ПЪК КВОТО ЩЕ ДА СТАВА.
75
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червената Мафия е "На всики километър" !Щом не нападат мандрите нека си проституират !Черерепа иска мероприятия срещу парите които плаща.
74
6
 
35
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Току що гледах гади ната Хаджигенов по тв. Според него може да блокира пътища и това било "конституционно". Питам аз: Ако вие бързате за болницата с дете, майка, роднина и т.н. които са в критично състояния, КЪДЕ СА ВАШИТЕ КОНСТИТУЦИОННИ ПРАВА?? ТОЯ ЗАД НИК ЛИ ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ДА ЖИВЕЕ И КОЙ-НЕ?
73
5
 
32
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
тия си просят боя ! не може няколко хиляди безидейни да тероризират цяла България ! полицията достатъчно ги търпя , да вадят палките , явно друго решения няма ! нормалните българи могат да помагат ! организаторите и подстрекателите в затвора , за опит за преврат ! незабавна оставка на фигуранта с юмручето !
72
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За един месец протестиращите само един път се опитаха да бъдат конкретни (когато излезе сделката за Виваком) и толкоз. От ден до пладне. Народът наистина иска кардинална промяна, иска да ни управляват умни и отговорни хора, милеещи за България. Тези, които сега са лицата на протеста , не спадат нито към умните, нито към отговорните хора, много се съмнявам и да го правят за България. Изведнъж се събудили с друг багаж в главата ли?
71
6
 
18
 
! Отговори
Бойко, дръж фронта преди 3 години
Според мен Бойко се предаде, като му гледам поста във фейсбук, и очаквам утре оставката му, с което не съм съгласен, че клекна пред 100-200 ***, анархисти, пияници, хората на Манолова и продай България