Протестът в Пловдив - един път седмично, но мощна демонстрация

Асен Костов обясни как ще протече недоволството тази вечер
13 авг 2020 10:47, Ния Христова
23
 
Напрежението в цялата страна продължава. В сряда протестно шествие затрудни движението по магистрала "Тракия". Тази вечер в Пловдив се планира голям протест и автошествие. Кои улици и булеварди ще бъдат затворени и какви действия предвиждат организаторите?
 
Асен Костов смята, че хората искат смяна на политическия модел и засилен граждански контрол, за да започне България да върви по пътя на демокрацията.
 
"Управниците са длъжни да дават отчет на българския народ. Единственият разумен ход е оставка на кабинета. Ние сме заложили на друга тактика - един път в седмицата мощен протест, подготвили сме се за дълго бягане", посочи Костов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той обясни, че действията на протестиращите в Пловдив са координирани, както с Общината, така и с органите на реда.
 
"19 часа започва протестът на пл. "Съединение", по Главната улица, после смятаме да затворим бул. "Шести септември" и "Руски". По кръстовищата ще сме след 20 часа, показваме уважение към останалата част от гражданите, не смятам, че ще ги затрудняваме", отбеляза организаторът на протеста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Елена Гунчева преди 3 години
Това е лъжа, протести в Пловдив има всеки ден. С малка разлика - не са организирани от Асен Костов!
18
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ПОЛИЦАИТЕ ОТ ПЛОВДИВ ПРЕДПОЧИТАТ ЕЖЕДНЕВНИ ПРОСТЕСТИ ... ПО ЕДНА ПРИЧИНА !!!!!!!!!!!!!
17
0
 
5
 
! Отговори
От Пловдив съм преди 3 години
Толкова измислени " протести" не бях виждал досега. А съм бил на доста. С голям напън може да събират около 50 човека, кой от кой по- м..
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно българинът не се е доробувал.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде по-добре веднъж в месеца. Протестите и без това приличат на месечно неразположение.
14
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали най-обичаха да се подпират без работа и да дават акъл на всички. И от това ли се измориха?
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Егати мързелите. Не може от време на време да освобождават България. Не е патрЕотично. Доказаха, че са безделници, несериозни михлюзи и квартални пияници.
12
1
 
4
 
! Отговори
сакън преди 3 години
да не се изхабят случайно
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протеста. ПиАр-а ви за чап за зеле не става. Оставкааааа!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да попитам само: а всяка седмица ли?
9
1
 
12
 
! Отговори
стадо преди 3 години
Наистина гламотията не ходи по гората, а по тези , дето за жълти стотинки се надвикват по улиците докато господаря им си пие уискито и си пуши пурата в Дубай и им се кефи на кретенизма и овчедушието.
8
1
 
22
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Първо един път седмично с 50 човека, после един път месечно с 30 човека и накрая един път годишно с 18 човека. Абе мощен си е "протеста", спор няма.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко да е мощен- ще се съберат 20 човека:)))))))))))Така е парите свършват- резултати няма. Протестъри- калпави сте. За нищо не ставате:))))))))) ама то вие си го знаете, щото никой нормален няма да ви вземе на работа предвид профила ви. Отивайте към Беларус- там е по- интересно- стрелят, бият. Таман малко ще живеете:)))))))))
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6:В Понеделник минавам по главната в Пловдив, беше към 22ч. От пешеходния до пощата видях сама групи шведи, шведи седнали на няколко кафета и 8-9 шведи деца се гонеха на площада до грацката. Аз повече от 10 българи не видях. Пловдив го отпиши, България е отпиши само след 20-30г те ще са царе не само на улиците а на всичко.Доклад на ОН за Бг през 2050г- ще има 6 града само, население 5 млн и от тях 1 млн шведи. Честито
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко мощен? 200 човека има ли? Защо им се обръша внимание на такива? Утре всеки като удари 2 ракии ще си мисли че е голям революционер и ще иска оставки.
4
3
 
14
 
! Отговори
Полека -лека преди 3 години
се наиграхте .После на месец и т.н. Май свършиха преводите от Дубай?
3
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не Пловдив не спи- просто ме им пука за тъпите протестъри:))))))))) нито за Христо Иванов и каузата му са вкара Божков в парламента :))))))))))Браво на пловдивчани!!!!!?!
2
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един път седмично. После ще стане един път месечно. И накрая ще са забравили за какво се събират. Смешници:))))))))))))))))))))))
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оле боже, събудете се. Пловдив спи и всички са офце. Не могат да съберат 100 човека защото никой не го интересува, заспали са зимен сън. Града е празен, минете вечер по главната и ще видите само групи шведи. Нищо, ама нищо няма да направите в Пловдив. Града се превърна в едно голямо село