16 деца от детска градина в Бургас са под карантина

Те са били в контакт със заразена работа
18 сеп 2020 13:28, Ния Христова
9
16 деца от детска градина в Бургас са под карантина
Снимка: БГНЕС
16 деца от детска градина в комплекс "Изгрев" в Бургас са под карантина. Те са били в контакт със заразено дете. Децата са от една група, а под карантина са и две преподавателки и медицинската сестра. Предстои да им бъдат направени тестове, информираха от Община Бургас, предаде БНР.
Още по темата
 
"Мисля, че по-голямата част от тези нови случаи са в следствие на масовото заразяване от военнослужещите от Атия. Знаете, съвсем неотдавна беше този инцидент, 22-ма военнослужещи. И това са деца, близки, роднини, познати. Хубавото е, че сме локализирали всички. РЗИ допълнително усилиха екипите с посещения по домовете. И другото хубаво е, че до момента нито един няма симптоми. Надявам се така да бъде през целия карантитен режим", коментира кметът на Бургас Димитър Николов.
 
В момента се дезинфекцират сградите на училищата и на детската градина, поясни Димитър Николов. Той добави, че няма паника в родителите и всичко това е очаквано.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
добра статия.живота продължава.ще дезинфектират хората, после- хайде деца, че инъче ще станете *** в къщи, при нервиме баби и майки :)))правилно реагира държавата тук, браво.без паника
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
номер 4 щи пратя хора
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** В. е Eлка
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до Леле - По-неграмотно написана статия не бях чела скоро.Ами значи рядко отваряш сайта на Днес БГ. Там 90%, че и повече от статиите са такива. Сякаш "журналистите" се борят за приза "Най-неграмотен писач". Например Ками Цв., Петя Сл., *** Х., *** В. и останалите.
3
0
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Виж под заглавието. Не става ли ясно :((("Те са били в контакт със заразена работа"Коя тая заразена работа беее? ХХХХХ
2
0
 
8
 
! Отговори
ЛЕЛЕ преди 3 години
По-неграмотно написана статия не бях чела скоро. Според РЗИ и Община Бургас децата са били контактни със заразена учителка, докато тук пише друго.....
1
0
 
9
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
АМИ СЕГА ? РОДИТЕЛИТЕ ?? КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ БЕЗ РАБОТА??