Група от детска градина в Сливен под карантина

Причината е случай на заразена с коронавирус учителка
18 сеп 2020 09:56, Красимир Ангелов
4
Група от детска градина в Сливен под карантина
Снимка: БГНЕС

Група от детска градина в Сливен е поставена под карантина заради заразена с коронавирус учителка, съобщиха от пресцентъра на общината.

Става въпрос за втора група от филиала на детската градина "Синчец" в града.

Преди дни положителни проби са дали директорът и логопедът на детската градина. Тогава е била извършена цялостна дезинфекция и на двете сгради, а снощи е дезинфекцирана основно още веднъж сградата на филиала.

Във филиала има общо четири групи. От РЗИ-Сливен съобщават, че няма основание към момента да се поставят под карантина другите две групи, защото няма установен случай на коронавирус, но родителите имат право да не водят децата в градината по тяхна преценка.

Целият персонал на филиала ще бъде изследван и ако се установят нови случаи, ще се вземе решение какви ще са следващите действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Защо заблуждавате? преди 3 години
Тук затворили градина,там град,другаде държава?Питайте Мангърчето,тое умно,знае всичко,ще ви разясни,дори в *** да го заключите няма даостане гладно.Жадните за скандали телевизии си падат от кеф,с удоволствиеканят всякакви ренегати да оспорват тезите на многократно превъзхождащиги по интелект и действия специалисти.Ако не го поканиш,да има плюене искандал,с какво ще си пълниш изпразнения от смисъл сутрешен блок?Негоден си да информираш хората каквото ги интересува,лисвай помията и край.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тотална безотговорност от страна да тези педагози . От градината заразата отива в семействата и после в предприятието на родителите .Имат ли мозъци в главите или не ?Водят детето на градина първия ден и учителката се спуща да прегръща детето че много пораснало и не го е виждала от месеци .Това как да го разбираме , като какво , простотия или нарочно да предизвика лошото ?
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В детска градина син венец ли е обявена карантията?