НАП: До 30 септември могат да се подават коригиращи декларации

Подробна информация - в сайта на приходната агенция или на 0700 18 700
18 сеп 2020 12:58, Анисия Иванова
2
НАП: До 30 септември могат да се подават коригиращи декларации
Снимка: БГНЕС

На 30 септември изтича срокът за подаване на коригиращи декларации от физическите и юридическите лица, припомнят от Националната агенция за приходите.

Гражданите и фирмите имат възможност еднократно да коригират данните, посочени в годишната декларация за облагане на доходите на физическите лица и формуляра за облагане с корпоративни данъци на юридическите.

Те подават коригиращата си декларация онлайн, чрез електронните услуги на приходната агенция, достъпни с персонален идентификационен код (ПИК) на НАП или с електронен подпис.

Информация за попълване и подаване на данъчни и осигурителни декларации и внасяне на суми към бюджета, може да се получи в сайта на приходната агенция - www.nap.bg или на телефона на НАП - 0700 18 700.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
svetlio преди 3 години
Тез от НАП пък все да им дават!Като ги гледам как ги разходват след това парите ми идва да се наредя да МИ плащат,а не аз на тях!
1
1
 
5
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Прехвърлих си Частният пенсионен фонд към Държавният пенсионен-За това прехвърляне трябваше да отида в НАП -Не в НОИ! И поисках ПИК номер за да си следя пенсионните вноски-И ТЕ ми дадоха формуляр за издаване на ПИК в който пише -ТРИТЕ ИМЕНА НА ДЛЪЖНИКА??? НАПРАВО МИ ИДЕШЕ ДА ГИ ОСЪДЯ! НЯМА ТАКАВА ЕВРОПЕЙСКА ИНСТИТУЦИЯ!! ЯВНО КОЙТО ВЛЕЗЕ В НАП Е ДЛЪЖНИК--НО АЗ НЯМАМ НИЩО ОБЩО С ТОВА!