Почина шефът на реанимацията в Гоце Делчев от коронавирус

Д-р Милан Първанов е бил приет в тежко състояние в София
20 сеп 2020 10:13, Александър Попов
72
Почина шефът на реанимацията в Гоце Делчев от коронавирус
Снимка: bTV

Вчера е починал починал началникът на реанимацията в болницата в Гоце Делчев – д-р Милан Първанов. Той е поредният медик, станал жертва на COVID-19.

Той е бил настанен за лечение в столичната болница вече в тежко състояние. Негови колеги разказват, че се е заразил от негов пациент и до последно е лекувал болни от коронавирусна инфекция.

Грипът при доктора се е проявил с температура и се е развил бързо. Той не е имал сериозни придружаващи заболявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
0
 
! Отговори
МАРИНА БИЛЧЕВА преди 3 години
ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ
56
1
 
1
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Бог да го прости! Жалко , че си отиват толкова медицински кадри, които лекуваха стотици! Тази "стара съчка" Мънгъров все още е жив и незаразен! Няма ли кой да му кихне и той да види има ли -няма ли "Коронавирус", и после да говори наляво и надясно по всички медии, които давайки му екранно време, той разколебава хиляди и те не спазват мерките!
55
1
 
7
 
! Отговори
Баи преди 3 години
Уви дьржавата ни остави на произвола на сьдбатаДоцент - мангалов сигурно е доволен , че всеки ден горят по -5 -6 сухи сьчки както ги крьсти по рано
54
7
 
4
 
! Отговори
роби худ преди 3 години
До До 52 славянинсещам се веднага за цирка в старческия дом в русе имаше едни пари за усвояване и цирка беше пълен о относно симеон щерев той директно обвини лекарите в лекарска грешка и се замисли малко но мисли с главата си 70 дена протести и никакво увеличение сега за два дни едиси колко случая в училищата има пари за откраване замислисе ако можеш да практикуваш тоя спорт или си от облагоденствалите се финансоово от цирка наречен корона вирус
53
2
 
4
 
! Отговори
До 52 славянин преди 3 години
Май не се сещаш, че описа себе си и си сложи и наименование.
52
0
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Да сме доволни, че повечето хора не умират от Ковид-19. Ако стигнем до времето, когато от друго няма да умират хора, значи яко сме го загазили. От април досега средно на ден умират около 290 човека, от които от Ковид-19 умират 5-10 човека.
51
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой чул ли е последните месеци, човек да е починал от нещо друго, освен от ковид, явно всички други болести изчезнаха хаха, щом писаха и човек с черепно мозъчна травна ковид, направете си извода
50
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до славянинАбе, славянин, ти нали знаеш, че понятието "славяни" е измислено с политическа цел и такова животно нема и никога не е имало.
49
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Грипът при доктора"?.................И това ако не е цензура.Не бой се , авторе, няма да ти търсим обезщетение за трудова злополука.
48
6
 
16
 
! Отговори
славянин преди 3 години
''Колкото една лъжа е по-голяма, толкова повече хора ще повярват в нея!''Адолф ХитлерКакво по-добро доказателство за истинността на това твърдение от глобалното активно мероприяте ''епидемия/пандемия от коронавирус''!?
47
4
 
3
 
! Отговори
Съмишленик преди 3 години
До славянинНе се опитвай да ограмотяваш тълпа от невежество.....Те си го искат!
46
6
 
2
 
! Отговори
до ивчо от славянин преди 3 години
И аз се чудя защо се мъча да убедя едно зомби, че е такова!? Зомбито не може да бъде убедено, че е такова, просто защото е такова и няма менталният капацитет да се самоанализира!
45
7
 
7
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Как се нарича ''човек'', който вярва на всяко твърдение без това твърдение да е подкрeпено с факти от изследване!? Нарича се първосигнално зомби!
44
4
 
4
 
! Отговори
до 49 от славянин преди 3 години
Информация за починал се поднася според изследвания за причината за смъртта, а изследвания за нея не се правят, от това по-просто не мога да ти го обясня! Патоанатомът дава тази информация!
43
3
 
8
 
! Отговори
ивчо преди 3 години
чудя ви се що се мъчите да убедите ефин УлигУфрен( славянин се нарекъл) който денонощна е във всяка статия за вируса и ръси малоумия. Още Елин Пелин е създал разказа Напаст божия, точно заради такива дебббилли като нашия" славянин".
42
13
 
4
 
! Отговори
до 46 от славянин преди 3 години
Не, не се опитвам да отрека вируса, а да изоблича лъжите за него и вярващите в тях короназомбита! Кампанията за този вирус е един тюрлю-гювеч - бълвоч от някакви малки истини, забъркани с много полуистини и чисти лъжи!
41
5
 
13
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА. НО ТОВА САМО ДОКАЗВА, ЧЕ СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛЕКУВА КОРОНАВИРУС. АЩО Е ЗНАЕЛ КАК - ДОКТОРЪТ Е ЩЯЛ ДА СЕ ИЗЛЕКУВА САМ.
40
3
 
7
 
! Отговори
До славянин преди 3 години
Не, медицината е всичко друго,но не и точна наука. Ако беше така нямаше да има необходимост от лекари и Сири щеше да ни лекува (и все пак резултата би бил интересен)
39
10
 
4
 
! Отговори
до 42 от славянин преди 3 години
''Ако почнат да ги порят всичките, въпреки, че е толкова очевидно от какво си отиват - ще мирясате ли? Или тогава ще се надигнете на бунт, че порят близките ви без ваше разрешение в разрез със закона? Въобще някога българинът има ли угодия?''Медицината е точно наука и самата тя трябва да спазва собствените си канони! Диагноза на починал се поставя САМО СЛЕД ПАТОАНАТОМИЧНО ИЗСЛЕДВАНЕ! Щом такова не се прави, всички изводи за причина за смърт са свободни съчинения!
38
7
 
2
 
! Отговори
ПЕНКО преди 3 години
ПАК ВЯРВАЙТЕ В ГАСПОД ТАПАНАРОИДИ !!! ЧОВЕК ТРЯБВА ДА УМИРА ,КОГАТО Е НЕНУЖЕН , А НЕ КОГАТО Е БЕЗКРАЙНО НУЖЕН ЗА ДРУГИТЕ / ИНЦИДЕНТИТЕ НЕ ВЛИЗАТ В "СМЕТКАТА " / !!!!!!!!!!!!