26-годишна лекарка загина след катастрофа с мотор

Жената е загинала на място
21 сеп 2020 12:43, Ния Христова
51
26-годишна лекарка загина след катастрофа с мотор
Снимка: БГНЕС

26-годишна лекарка, която е служител на Центъра за спешна медицинска помощ във Варна, е загинала при катастрофа край малкотърновското село Зведец, пишат от Bulgaria ON AIR.

Трагедията е станала вчера близо до разклона за село Младежко. На остър завой д-р Мериян Радева е загубила контрол върху мотора си, който се е ударил в мантинелата. Младата лекарка е загинала на място.
 
Д-р Радева, която е родом от Разград, е завършила Медицинския университет във Варна, след което е постъпила на работа в Центъра за спешна медицинска помощ в града. От публикация в профила й в социалната мрежа става ясно, че тя има книжка за категория А едва от четири месеца.
 
Приятелите й я описват като много усмихната и отдадена на работата си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Bergen преди 3 години
За един месец загубихме две невероятни красавици от глупост. Джетове и мотори, някой хора си мислят, че са безсмъртни.
39
1
 
10
 
! Отговори
Бау преди 3 години
млада, красива и умна. Много много жалко :(
38
5
 
7
 
! Отговори
Потресаващо преди 3 години
Точно пък лекарите отлично знаят, че мотористите са 50% от донорите на тъкани и органи, защото като се забият някъде с безумна скорост, все нещо остава цяло - бъбрек, сърце, бял или черен дроб, ако не е цял, поне половинка или четвъртинка, панкреас, роговица...Освен това никой лекар не се престарава да лекува катастрофирал моторист, ако не му е платено здраво или не му е роднина, на мотористите слагат най-сскапаните китайски гвоздеи и конци с изтекъл срок и т.н.
37
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На остър завой д-р Мериян Радева е загубила контрол върху мотора си" ... карала е бързо. Такива са днешните моторджии за нишо не стават освен да се форсурат на светофарите в 2ч сутринта.
36
2
 
32
 
! Отговори
до 43 преди 3 години
Самият аз бях на шествието и бях шокиран. Форсират посред нощите моторите. Абсолютна простотия. Не, не ги защитавам, въпреки че и аз самият съм моторист. Прав си. Сами си правим това да ни мислят за пpocтаци.
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гост-тът, всъщност е увредения Николайчо, един женствен представител на силния пол. В което няма лошо, стига да не беше толкова озлобен към жените.
34
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коронавирус
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според мен Гост е жена.
32
3
 
12
 
! Отговори
Хах преди 3 години
Виждам, че се оформя спор между Госта и останалите. Имам впечатления и от писанията му по различни теми. Той си живее в 15 в., има мнение за всичко и счита своето за меродавно. Живее с някакво подобие на жена, която явно няма друг избор. Няма аргументи и се нахвърля с обиди. "Проста женица" казвай на жена си, щом те търпи. Ясен си като бял ден и не можеш да стъпиш и на малкия пръст на образована жена, ама за теб е проста. Хайде, чакам включване да потвърдиш впечатлението и да се накефя.
31
3
 
6
 
! Отговори
До Гост преди 3 години
Да не би жена ви да се казва Иван? Или нещо от сорта?
30
5
 
6
 
! Отговори
До Гост преди 3 години
Извинете, Вие да не сте били в затвора за педофилия?
29
11
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Не , не съм гей, имам си семейство. А да подразбирам, че това грозно мнение е написано от злобна еманципирана лесбийка? И какво още ще издриска грозната ти куха тиква?
28
4
 
6
 
! Отговори
До Гост преди 3 години
Извинете, Вие гей ли сте? Щото нещо минахте на мъже и древна Елада...Не че имам нещо против. Просто от любопитство.
27
12
 
3
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 21Излишно се притесняваш за мъжете, феминистична патицо. И недей да кощунстваш, няма нужда, защото такива като тебе след физическата си смърт веднага отивате в мястото на тинята.
26
1
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Чул си нещо, ама не си разбрал! Да, има да специализира още 4г. , а при хирургическа такава 5, но щом е взела последния държавен изпит тя е ЛЕКАР!!! Повечето започват да работят още от 5-ти курс. Водят ги сестри. Тук пише, че е служител в ЦСМП! Не пише както какъв. Явно това е подобен случай. Така че преди да се правите на разбирачи - информирайте се!!!
25
10
 
4
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Да, на вас умствено увредените ви трябва жени баячки да ви лекуват недъзите, не ви трябва лекари и доктори. Българска маса, която е срам за цяла Европа. И още нещо : мъжете лекари са известни още от Древна Гърция( Елада)
24
5
 
1
 
! Отговори
Гост преди 3 години
До 23Аз проблеми нямам, но ти и в това отношение може и да имаш. Този съвет си го спазвай за себе си! Като си *** и псевдолекарката няма да ти помогне.
23
10
 
6
 
! Отговори
млък бе хейтаци преди 3 години
Причината е опасно ниската скорост с която се е движила, виж ако караше както се полага с поне 120-140км/ч щеше да опре коляно и да вземе завоя като пич.
22
4
 
6
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Има си ред и правила за шофиране,ала кой да ги спазва? Българската маса не зачита, не признава и не спазва правила, ред и закони, затова е на това позорно и жалко положение. Поради простотията българска, поради безхаберие и гъзария миналия Месец се затри още един човешки живот и то на млада жена, оставила малкия си син.
21
3
 
8
 
! Отговори
До Гост преди 3 години
Ако имаш някакви сексуални проблеми отиди на лекар/ка!