Есента напомня за себе си, валежи и захлаждане през уикенда

В петък ще е облачно и ветровито
4

Минималните температури за тази сутрин са от 14 до 17 градуса, по морския бряг до 19. Предиобед над страната ще има разкъсана облачност, по-значителна над югозападните райони. Следобед облаците ще се увеличават, но пък без валежи.

Времето остава ветровито. Максималните температури ще бъдат от 26 до 31 градуса. По Черноморието ще има разкъсани облаци. Морската вода е с температура от 21-22 градуса по северното крайбрежие, до 23 градуса по южното, прогнозира синоптикът на Bulgaria ON AIR Владимира Илиева.

Следващите дни у нас есента се задава с пълна сила. В събота започват валежи със захлаждане. В неделя се очакват краткотрайни валежи и втора по-хладна вълна. Захлаждането ще продължава. В понеделник ще се задържи хладно с превалявания над западните райони, късно следобед и през нощта , срещу вторник.Във вторник ще бъде ветровито, с повече облаци над Добруджа, като постепенно ще се затопля.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Още не си прозрял голямата измама с тоя бравзър, чувал ли си за изходящи релета на VPN? Всеки, който ползва тоя браузър е такова реле.
3
0
 
1
 
! Отговори
Умен гущер преди 3 години
Може да пробваш с браузъра Brave. Ползвам го повече от година на телефона ми и съм много доволен.
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1Изключването на javascript в браузъра води до сериозна икономия на мобилни данни. Без реклами и без аутоплей на видеа. Друг вариант е браузър опера мини.
1
0
 
2
 
! Отговори
3G Data преди 3 години
Дайте съвет за addon, който да блокира видеото в публикациите на dnes.bg. Отвратително е тръгва автоматично без да ме пита, а и отделно харчи сериозен трафик от тарифния план на мобилния оператор. Търся addon за мобилен браузър (iOS). Благодаря!