Малкият Мехмед от Якоруда е добре, но все още е стресиран

24 часа стотици издирваха изчезналото дете
26
Малкият Мехмед от Якоруда е добре, но все още е стресиран
Снимка: МВР

Много доволни сме от целия екип на МВР. Контактен е, детето е добре. Баба му го е питала къде и с кого е бил, но той все още не иска да каже, стресиран е. Не знаем защо е бил отвлечен, коментира пред БНТ дядото на 2-годишния Мехмед от Якоруда.

Още по темата

24 часа стотици полицаи, пожарникари, планински спасители, доброволци и роднини търсиха мистериозно изчезналото момченце. Накрая намериха Мехмед Юркин жив и здрав в гората край с. Бунцево, на около 20 км от дома му.

Детето изчезна около 16 ч. в сряда. Момченцето е оставено да си играе в двора на баба си и дядо си. Малко след това майка му го потърсила, но от него нямало и следа.

Родителите Зия и Фатме, които имат общо 4 деца, живеят на същата улица - в края на Якоруда в посока към гората.

Районната прокуратура в Разлог образува досъдебно производство за изясняване на причините за изчезването на Мехмед, както и дали това е в резултат на извършено престъпление - противозаконно лишаване от свобода на малолетно лице. Разследването е започнало при условията на неотложност с разпит на свидетел и се извършва под надзора на прокурор. За последен път Мехмед бе забелязан около 17 ч. в сряда близо до дома си заедно с по-голямата си сестра.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родителите Зия и Фатме и коя от тези двете е бащата? Въпрос с повишена трудност.
16
3
 
0
 
! Отговори
От дупясе преди 3 години
Бяло, русо, но отгледано в царството на животните х < 0 .!.
15
4
 
5
 
! Отговори
MARIN NUNEV преди 3 години
вси4ко е добре .когато завършва добре. Само 4е това е също БЪЛГАРИЯ те също си плащат данък,.хранят партиики и изживяват кризишен период.Авторката на статията само си взима журналисти4еската заплата.нищо за това как се оцелява в този район,. К олко са били колко са останали, къде работят младите каква икономика има ТАМ,.
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледам на снимката - бяло, русо, май синеоко... Всичките ни деца, които не са от кафявия етнос струват доста в чужбина, особено по-светлите. От край време обикалят, набелязват и крадат, най-вече по по-крайните и по-малките населени места. Не помня колко беше сумата, но чужденците плащат бая, ромчетата са евтини, ама за деца от другите ни етноси се дават по пет цифрени суми.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двеста статии за Макемед... окей, разбрахме - първо беше намерен на 13км от дома си, после на 15км от дома си, сега е на 20км от дома си. Жив и здрав да е, но всичко се изчерпваше с 2 статии: 1-ва статия "Макемед липсва", 2-ра статия "Макемед се намери". Сериозно, други новини няма ли? Разбирам че трябва да генерирате по 100-120 статии на ден, но когато 10% са за едно и също маловажно събитие вече е много дразнещо!
12
4
 
18
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
Грубо непознаване на историята от пишещите тук! Не са роми !!! Българомохамедани са ! Лошото е,че освен религията се отричат и от националността си ! Турчеят се без да знаят и една дума на турски! Българските католици също изповядват друг вид религия,но не отричат българската си идентичност за разлика от тия !
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А социалните сезираха ли се по въпроса? Как така 2 годишно дете е оставено без надзор? Или законите за тия неважат?
10
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква невероятна ромска история...
9
1
 
9
 
! Отговори
Рамбооо преди 3 години
Това детенце е би могло да измине 15 км. само. Тук има връзка с човек, който полицията трябва да издири и съгласно НК закрила на детето подвеждане под одговорност и съд.
8
3
 
2
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Голяма дандания голямо нещо...
7
3
 
21
 
! Отговори
намерете похитителя преди 3 години
Хубаво детенце.Мисля,че е отвлечено за продажба.Абсурд е дете на 2,5 години да измине само13 километра.Децата се обезводняват много по бързо от възрастните.Детето не е било обезводнено,гладно и е било в добро състояние,когато е намерено.Търсете похитителите,може да направят пак опит или да отвлекат друго дете.
6
3
 
31
 
! Отговори
явно е отвлечено преди 3 години
За 24 часа да не е гладно, обезводнено и измръзнало, някой се е грижил за него и след данданията са разбрали, че не може да бъде изведено зад граница. Браво на всички, включили се в издирването, а и този път медиите свършиха отлична работа.
5
2
 
2
 
! Отговори
СС преди 3 години
Бебето-беглец. :) :)
4
23
 
5
 
! Отговори
ужасТ преди 3 години
Каква поредна помашка драма, дами и господа!
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да разпитат местните римляни.
2
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубава развръзка!
1
11
 
4
 
! Отговори
Ахам преди 3 години
Направете тест за Ковид!