Младеж, свален от тролей, стреля в центъра на Враца

Той не е носил предпазна маска в превозното средство
25 сеп 2020 13:10, Ния Христова
42
Младеж, свален от тролей, стреля в центъра на Враца
Снимка: БГНЕС
Младеж без маска е бил свален от тролей, защото е бил без предпазна маска. След което започнал да стреля в центъра на Враца. Сигнал за стрелбата е подаден на спешния телефон 112 към 15 часа в четвъртък, съобщиха от областната дирекция на МВР.
 
Продавачи от близкия магазин на булевард "Демокрация" обяснили, че млад мъж с черни дрехи и черна шапка извадил оръжие и почнал да стреля напосоки. Патрулка пристигнала на мястото, но него вече го нямало. Униформените започнали да го издирват и скоро задържали стрелеца. Оказало се, че той е 18-годишен и е от Враца.
 
По време на разпита той казал, че се качил на тролей на площад "Македония", но бил свален от него още на следващата спирка "Космос", защото не е носил маска. Проверката показала, че оръжието е законно притежаван газов пистолет. Органите на реда са иззели оръжието. А при огледа на мястото било установено, че повечето от патроните са попаднали в ламарините на тролейбусната спирка и около нея.
 
От полицията съобщиха още, че случаят продължава да се изяснява.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
3
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Вчера в 17 номер автобус във Вас посока Аспарухово, се качиха двама роми момче и момиче ,без маски. Всички останали бяха българи и без изключение с маски. Никой не им направи забележка, нито шофьора,нито кондукторът,нито пасажерите.Просто не кой няма воля да се занимава вече с тия.
32
0
 
10
 
! Отговори
DDD преди 3 години
И какви точно са тея "патрони" за газов пищов?... Дето се били "забили" в ламарините на спирката?... Думи немам!... Нийче, мойто момиче, май и на теб звездите ти говорят!...
31
6
 
3
 
! Отговори
рфт преди 3 години
Америка добър пример дава.И в Б-я ли носят пистолети в джоба си?
30
0
 
19
 
! Отговори
джурналя-бисери пак преди 3 години
Джурналя... как ще е с ГАЗОВ пистолет и "повечето от патроните са попаднали в ламарините на тролейбусната спирка и около нея"? Правите ли разлика между патрон и куршум? Куршумът е това, което се изстрелва. Задната част се нарича гилза. Цялото нещо се нарича патрон. Но... газовото оръжие няма куршуми. Излиза, че тоя е замерял с газови патрони тролейбус?!?! Гении на джурналистика.
29
0
 
4
 
! Отговори
Droga преди 3 години
Тва е от амфета брат
28
2
 
3
 
! Отговори
БАНИШОРА преди 3 години
Перник е напълно нормален град, хората там са повече стока от голяма част от България, там все още съществува някакъв човешки морал, а вярата и българщината силно се пазят. Отделно перничани са едни от най-гостоприемните българи. Само човек, който не е стъпвал там може да го нарече част от "Кримитрио"
27
7
 
9
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Ами на хората им писна от тоя герберастки тормоз...ще почнат да вадят пищовите...ако искат да бъдат свободни....
26
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковидиoтът така и не разбра, че носенето на маска пази околните, а не носещия маската и здравето на околните не е негово решение.
25
3
 
5
 
! Отговори
ХХЛ преди 3 години
Враца, Перник, нормални неща за тези места...
24
6
 
7
 
! Отговори
авд. Марковски преди 3 години
Много ясно че ако те нападнат неизвестни маскирани лица и употребят физическа сила, за да те свалят против волята ти от кола на обществения транспорт, че ще използваш законно притежаваното си оръжие за да се защитиш!
23
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз да бях и аз щях така да направя! На хората им писна да ги третират като животни в някаква ши-ба-на ферма! Никой не може да ми казва какво е добро моето здраве и да ме насилва, щото то си е мое и аз решавам!
22
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Напрау у врачанския дранголник при Спиро къдравия, той ще го превъзпита. Строг и безкомпромисен пък и надарен.
21
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Един стреля, друг в гонка с полицията... луди ги правят, направо се подиграват. Така става, като нямат страх от нищо и всичко е позволено в Тикволандия"Ако беше позволено, нямаше да ги гонят, а ако не ги беше страх, нямаше да бягат ... Бъклгарите са перкалено стрстнати и мекушави, за да има стабилна престъпност, като в някой други места. Поне това е едина полза от това, че сме запсали овце.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6От 1988г.има тролеи във Враца.
19
0
 
2
 
! Отговори
До Смешко преди 3 години
Нале имаше и песен бе : "Ватман съм във Враца, карам тролейбус"! ВЕЛИКИ ГОДИНИ! Малките не знаят, баце, недей злобя :) Да са живи и здрави и те ша са научат!
18
2
 
4
 
! Отговори
Дон Боко преди 3 години
И после казвайте, че леките наркотици били безвредни!
17
3
 
6
 
! Отговори
6 преди 3 години
Ама , целите патрони ли ?И откога враца има тролей?Случката , ака не е във Враца ще е в Дупница или Перник ! "Кримитриото !"
16
3
 
7
 
! Отговори
Рънго фаса преди 3 години
ПУЦАЙЙЙЙ КУМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
6 месеца СИГУРЕН затвор е достатъчно! Няма и да помисли да повтори. Ако са 10 години наказанието, но знае, че няма да лежи, още утре ще стреля отново
14
0
 
15
 
! Отговори
Жо преди 3 години
Ния Христова, научи какво е патрон, гилза и куршум!