Разказ на мъжа, открил детето от Якоруда: Видях го легнало на пътя

Все още не се знае как момчето е стигнало на 15 км от дома
Обновена: 25 сеп 2020 09:03 | 25 сеп 2020 08:46, Ния Христова
38
Разказ на мъжа, открил детето от Якоруда: Видях го легнало на пътя
Снимка: БГНЕС
2-годишното дете, което изчезна в Якоруда, е стигнало на близо 15 километра от дома си. Момчето беше открито само в гората. Все още не е ясно как е стигнало дотам, предаде Нова ТВ.
 
Родителите на детето обаче смятат, че 2-годишното дете е било отвлечено. Проверява се и версията дали Мехмед не е стигнал сам до гората по черен път. 
 
Мустафа Клечов, който вчера откри момчето, е горски служител. Той разказа в какво състояние го е намерил.
Още по темата
 
"Докато си карах автомобила, видях детето легнало на пътя. Слязох и видях, че е видимо добре. Качих го в колата и го откарах в най-близкото село – Бунцово. Там ме чакаха всички разследващи полицаи", сподели Клечов.
 
Той обясни още, че детето не му е казало нищо.

"Само ме гледаше, направих му снимка, за да го види майка му. Тогава се усмихна, изплези се", каза още Клечов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Здраво дете минало 2-3 километра пеща и не умряло!НЕЧУВАНО! Аз лично обвинявам извънземните!
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Вярваш или не, ако хората умираха, дажи и на 2-3 години, защото не са яли и пили вода 12 часа, нас нямаше да и има.
29
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-11,и аз съм същия,като чуя имена,като *** ,гълъбка,седефка и седефчо,губя всякъкъв интерес.
28
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен-28,поне не са гълъбка и ***,новите Ромул и Рем,закривай ***.
27
1
 
7
 
! Отговори
Дядо Ви преди 3 години
Стига обиждахте хората, такъв им е диалекта!А доколко са умни се замислете само че при последната чума 14 век техните деца не са умирали от чумата разнасяна от бълхите на плъховете. Щото плъхове няма, а и да има някой заблуден е в самоизолация :DПланината ражда глави а като гледам полето се е напълнило с тикви.
26
1
 
10
 
! Отговори
Астролог преди 3 години
Детето е много любопитно , с изследователски дух, вероятно е зодия водолей. Хората пренебрегват вродения дух у човека, който се проявява още от детска възраст. Добре че не е тръгнало към реката. Детето има голям потенциал, ако получи съответното внимание. Поджбно нещо се случи и с малкото рускинче, което ферибот прибра на километри от брега и то изобщо не беше уплашено.
25
0
 
4
 
! Отговори
въййй преди 3 години
До Анонимен 23Странна думичка е ОТВЛЯКАНО, нали?
24
7
 
1
 
! Отговори
не разбрал преди 3 години
Да очакваме ли и разказа на бабата, дядото, мамата, таткото, каката, баткото и др. знайни и незнайни герой?
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слушах репортажа внимателно-2 км по права линия ако е тръгнало зад къщата.15 ако е кола и върви по пътя.Друг е въпроса,че нощно време е студено а е само на две години и не е яло и пило вода(ако не е било отвлякано де)
22
2
 
28
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
Тези хора живеят в Якоруда, но доколкото знам са изселници от близките села, в които се говори основно на диалект. И да, помаци са! Но какво от това? Относно Якоруда - почти михамеданско население, само около 600 човека сме християни, но всички живеем е разбирателство. Относно езика- тук никой не говори и не знае турски, но хората говорят диалектно, затова и родителите на детето говорят така.
21
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 19"... Турция. Която и без това има изградени лагери за бежанци и лесно ще ги приеме.""Бежанците" в Турциа са неизменно на път за Германия, но като начало са се изръсили с огромни суми за трафиканти и документи за убежище в Западна Европа - пари, които щедро им се раздават от Саудитска Арабия, Кремъл и Сорос.Нима Турция би приела ***-голтаци без пукната пара и с доказани криминогенни качества?В България се пишат "турци", а в Европа - българи. ЗАЩО?
20
3
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 19 преди 3 години
Тези на са турци, а българомохамедани, пред 1666 по съвети на подлите убеждават турците за помохамеданчване на Родопите, малко хора са успели да си запазят вярата или в днешните Родопи голяма част от християните са бежанци от беломорска Тракия или Македония. Запознай се с историята и тогава пиши
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 2 год. и 8 месеца едно дете с нормално развитие и в нормално семейство не спира да бърбори и говори сравнително разбираемо. Видяхме майката в репортажа - дори тя не може да говори, какво може да се очаква от гените и възпитанието на момченцето?Конспирациите се въдят като въшки сред най-елементарните мозъчета, включително и сред отдавна промитите - генетично и пропагандно, "учЕни" от БАН с титли от древната комунистическа ВАК.Важното е, че намериха детето и то е добре.
18
3
 
9
 
! Отговори
От дупясе преди 3 години
Това са драмите под крилото на алахата, ниския интелект - гаранция за качество .!.
17
5
 
4
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Може това не са градски хора по селата са жилави от малки .Но може и да се отвлича внимание на органите.Това струпване на ресурс на МВР.
16
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами тия хора са мюсюлмани и са повече вярващи и от турците,кланят се 5 пъти на ден на аллах ,затова оставете хората да се определят сами какви са времената на възродителните процеси показаха че са пагубни за БГ,насила хубост не става а и българоговорящите в БГ останаха наполовина
15
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно някой ги е подучил да говорят, че е отвлечено, защото иначе социалните ще им го вземат със сигурност. Определено от приказките на останалите си личи, че всъщност системно е стояло безконтролно навън с часове. Това, че било 15-20 км е пак пълна глупост, защото се оказва, че е минало 6-7км за 24 ч., а едно дете може да мине това разстояние за 2-3 ч.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
в крайна сметка колко са километрите -10,13 или 15?щото от 10 до 15 разликата е голяма и за възрастен човек
13
5
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
И кое и е хубаво???
12
10
 
12
 
! Отговори
Фин преди 3 години
ДО 10; Не знаех ,че са помаци, а ти откъде знаеш? Ако не говорят турски, защо не говорят добре български. Какъв е проблема на този край. Аз живея в Габрово и не съм срещал такива хора. Тук и най глупавите хора, могат да говоря и да разсъждават.