169 са новозаразените с коронавирус у нас. Няма починали

Направени са 2710 PCR теста за денонощието
Обновена: 27 сеп 2020 08:39 | 27 сеп 2020 07:30, Петя Славова
200
169 са новозаразените с коронавирус у нас. Няма починали
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

169 са новозаразените с коронавирус у нас. Това показват данните от Единния информационен портал. Направените за последното денонощие PCR теста са 2710. Така потвърдените случаи у нас стигнаха 19 997, а активните в момента са 5 048.

Още по темата

Хоспитализирани в момента са 791 души, от които 36 са в интензивно отделение. Излекуваните до момента са 14 160, а за последните 24 часа са 28.

Няма починали за същия период и така броят на жертвите на коронавируса у нас остават 789 души.

Най-много новозаболели има в София - 34 души, следва Благоевград с 27, Пазарджик - 22, Търговище - с 14, Пловдив - 11, Бургас и Габрово - с по 10, Силистра - 9.В Перник има 6 нови случая. Във Варна новозаразените са 4.

В Добрич, Ловеч и Монтана има регистрирани по 3 нови случая, във Велико Търново, Сливен, и Кюстендил - по 2. По 1 новозаразен има в София-област, Смолян, Русе, Плевен, Шумен, Враца и Видин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
1
 
! Отговори
Няма вирус...а? преди 3 години
Интересно, защо тогава в Италия вече са с маски навсякъде в Испания столицата Мадрид е под карантина, а в Англия затварят всички заведения...?Нали няма вирус... И не е опасен...Форумния *** тук обаче "знае повече " от всички учени в тези държави.
108
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
169 новозаразени.... измерени с тестове, които работят с точност 50/50 .....Дори самият им създател си призна, че точността им е под всякаква критика!Стига сте лъгали!
107
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нещо няма втора вълна, и трета няма да има.... лъжата започва да лъсва!!!
106
0
 
4
 
! Отговори
Е преди 3 години
Хубавото е че с тези темпове за 3-4 год цялата страна ще преболедува ковид
105
3
 
5
 
! Отговори
Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ преди 3 години
Защото и лекарите усетиха, че не трябва да прекаляват и да пишат за всеки починал, че е от КОВИД19. А защо не ви кажат от зомбивизора, че смъртността за тази година е доста по-ниска от миналата година например. Така е и в Италия, Испания САЩ и т.н. Или пък защо не направят сравнение, че от свински грип за 1месец починаха 4000 души. а от КОВИД19 за половин година зорлем 700, което по-малко от смъртността за миналата год.
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я, тук е станало интересно. Маскофеновете за пореден път избиват комплекси. Излезте, разходете се, измийте си колите. Защото съвсем зат.пявате.Това може и без маски да го свършите .
103
2
 
7
 
! Отговори
До славянин от 90 преди 3 години
По-добре роб, отколкото генетично мaлoyмен. Светът помни имената на робите Епиктет и Платон, докато имената на мaлoyмнuцume са записани единствено в архивите на психодиспансерите и немодерираните форуми.
102
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвайте, но докато не се спазват елементарните мерки и брайките са много, Българаия ще е във всякакви листи за карантина и забрана за влизане в други държави. Явно повечето пишещи това не ги засяга и предпочитат да си стоят затворени. Какво печелите като не носите маски? Святате, че се показвате много свободни. Ама сте затворени в границите си като при комунизъма. И плюете тези, които носят маски и ви пазят, за разлика от вас, дето не ви пука за другите.
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не подценявайте и най,, невинните,, вируси. А, 24 при охапване и олигавяне търси незабавно лекарска помощ. Ха, ха, ха
100
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 123 оооо я стига
99
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За ползването на лични предпазни на средства на обществени места, редовно проветрява и дезинфекция. Въздушно - капковите инфекции се предават лесно и бързо се разпространяват най - вече през есенно зимния сезон. Пазете децата, те са най незащитени.
98
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
защо е сложена тази снимка за да всява страх и да плаши хората ли дано повярват в ковид
97
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мнение това че не вярвам в ковидистерията не значи че отричам вируса и не спазвам мерките от страх и задължение. Спазвам ги. Председателката на парламента и председателя на министерския съвет спазват ли ги. НЕ ТЕ НЕ НОСЯТ МАСКИ НО НИЩО ИМ НЯМА ТОГАВА КЪДЕ Е КОВИТО КЪДЕ Е ЗА БЕДНИТЕ И БЕЗВЛАСТНИТЕ
96
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "ОК, нека не си вярваме един на другМи вече не си вярваме това е супер ковид различното. Аз не вярвам вече на радиото което до някъде уважавах по рано. Не вярвам на българските лекари, които също до някъде уважавах по рано.Не вярвам на спортистите и артистите, които също харесвах по рано но те започнаха да лъжат и да си измислят или да наивничат, все тая. Една голяма лъжа и всеки който я повтаря е загубил моето уважение. Това са два свята. Това е борба между истината и лъжата.
95
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "ОК, нека не си вярваме един на другМи вече не си вярваме това е сепер ковид различното. Аз не вярвам вече на радиото което до някъде уважавах по рано. Не вярвам на българските лекари, които също до някъде уважавах по рано.Не вярвам на спортистите и артистите, които също харесвах по рано но те започнаха да лъжат и да си измислят или да наивничат, все тая. Една голяма лъжа и всеки който я повтаря е загубил моето уважение. Това са два свята. Това е борба между истината и лъжата.
94
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*корона
93
9
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Чета коментарите и не мога да разбера това разделение. Едните смятат, че няма такъв вирус, другите спазват чинно мерките, едните плюят другите и обратно. Хора, има корора вирус, само аз имам четирима заразени познати, един от които роднина. Всеки го кара различно, единият беше 4 седмици в болница. Не отричайте истината, бъдете реалисти и се пазете, кой както иска. Според мен няма нищо лошо в това да се ползват маски в магазините и обществените закрити места, не е кой знае какво ограничение.
92
0
 
2
 
! Отговори
никога в неделя преди 3 години
Няма починали за същия период.
91
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОК, нека не си вярваме един на друг и да не се опитваме да убеждаваме другия в противното. Искам да се замислите по пътя на логиката, който изключва информация от телевизора, какво ви е усещането за цялата ситуация? Загубихте ли близки, видяхте ли болни, боледувахте ли от нещото наречено "коронавирус", имате ли болни познати и роднини. За 9 месеца, някой изчезна ли от реалноста ви, или всичко си е по старому?
90
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 99 Никога не съм разбирал , защо антимаскърите ,антиваксърите се смятат за нещо повече от останалите хора Мислят ,че владеят някаква висша мъдрост , а останалите хора са някакво простолюдие Ама нямате очи да се видите отстрани , или не искате - нещо средно между сектант и зомби