Арест за двама, откраднали 10 бона от краварник в Сунгурларе

Младежите изхарчили парите за различни вещи
28 сеп 2020 13:41, Ния Христова
2
Арест за двама, откраднали 10 бона от краварник в Сунгурларе
Снимка: Pixabay
Двама младежи са задържани в Сунгурларе, слад като са откраднали за период от два месеца общо 10 000 лв. от помещение в краварник, съобщава Bulgaria ON AIR.
 
Служители от Районно управление – Сунгурларе задържали двама младежи на 14 и 19 години, които в продължение на два месеца вземали различни парични суми от помещение в краварник в Сунгурларе, което е било ползвано от 34-годишен местен.
 
Младежите харчели парите, купувайки си различни вещи в Сунгурларе, Сливен и на "Петолъчката". Сред тях е и фигура на кон на стойност над 1000 лв.). Констатирано е, че двамата младежи успели да откраднат и похарчат общо 10 хил. лева, които били собственост на 34-годишния мъж.
 
Младежите направили пълни самопризнания за механизма за извършване на кражбата. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Сунгурларе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поне са ценители на изкуството. Купило са си фигура на кон. :-)
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Две висши, дълъг стаж, тясна специализация.Понеже ляга скупо, да вървят в комплект с каквито и да са други, стига да полагат усилия за без пари.Най добре е, да си плащат, за това че работят.